Un antrenor CAMPION din Liga I se retrage din cursa pentru nationala: "Nu m-a cautat nimeni, nu sunt in carti"

Un antrenor CAMPION din Liga I se retrage din cursa pentru nationala: "Nu m-a cautat nimeni, nu sunt in carti"

Era liber de contract, iar oamenii de fotbal din Romania se asteptau sa fie macar pe lista posibililor inlocuitori ai lui Piturca.

Andone n-a fost insa cautat de Federatie. Spune ca a discutat cu fostul selectioner si i-a transmis ce il asteapta im Arabia Saudita, unde si el a lucrat. Fost campion cu Dinamo si CFR, Andone crede ca Iordanescu ar fi cea mai buna varianta pentru banca nationalei.

"Nu m-a surprins ca a plecat Piturca. Am vorbit cu el si l-am felicitat, o sa vada ca fotbalul arab a crescut mult in calitate. Am discutat cu el despre fotbalul arab, despre cum se poarta jucatorii. Mi-a spus ca are tot staff-ul cu el, ca are mare incredere. Piturca a avut rezultate destul de bune la nationala, chiar daca a fost criticat de unii pentru joc. Din pacate, n-a reusit sa treaca de Grecia la baraj. Nu va fi usor, dar el are experienta si poate pune in valoare jucatorii importanti", a spus Andone la Dolce.

"Eu nu am fost contactat de Federatie, nu sunt in carti. Le doresc celor de acolo sa aleaga antrenorul potrivit pentru nationala. Le trebuie si noroc. Eu cred ca Iordanescu ar fi solutia cea mai buna. Trebuie sa te gandesti la antrenori cu experienta care garanteaza o calificare", e de parere Andone, care s-a inteles cu cipriotii de la Apollon Limassol.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lung șir de erori în intervenția din Onești. Victimele au murit în chinuri
BRAT

Modifică setările cookies