Nationala

Stelea si-a dat demisia de la nationala de tineret! Burleanu cere demisia pe loc inca unui selectioner!

Bogdan Stelea l-a anuntat pe Razvan Burleanu ca demisioneaza din functia de selectioner al nationalei de tineret a Romaniei.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Iunie 2014, 20:54
Data actualizarii: Miercuri 18 Iunie 2014, 22:27

Stelea si-a anuntat astazi demisia din functia de selectioner la tineret si, cel mai probabil, va fi noul antrenor al Viitorului Constanta, acolo unde ar putea lucra alaturi de Narcis Raducan, si el dorit de Hagi.

"Am primit astazi demisia, maine voi avea o discutie cu el sa vad care este argumentul, sa vad daca este vorba despre o oferta pe care nu o poate refuza", a declarat Razvan Burleanu la Sport.ro

Razvan Burleanu ii cere demisia de la nationala si lui Stefan Iovan, care a ratat calificarea la Europeanul U19, dupa ce in turul de elita a pierdut cu Austria si cu Rusia, 5-0, respectiv 3-1, si a castigat cu Norvegia, 3-0.

"Am fost in tribuna la U19 la meciurile cu Austria si Rusia. Am fost total dezamagit, de aceea toti antrenorii pe care ii veti vedea la nationala vor fi mult mai bine motivati financiar. Lucram la pachete salariale, vina nu poate fi dintr-o singura parte. I-am solicitat astazi domnului Iovan sa-si dea demisia, a spus ca se mai gandeste. Nu sunt clauze.", a mai spus Razvan Burleanu.

Modifică setările cookies