Liga 1

Dubla lovitura a lui Hagi! Asta este noua echipa de EUROPA visata la Viitorul! Pe cine vrea ca antrenor si director sportiv

Hagi se pregateste intens pentru noul sezon. Incearca sa aduca un antrenor de nationala si un fost director sportiv de la Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Iunie 2014, 20:51
Data actualizarii: Miercuri 18 Iunie 2014, 21:02

Bogdan Stelea si-a dat demisia astazi de la FRF din postul de selectioner al nationalei de tineret si va urma sa poarte discutii cu Hagi, pentru a veni la Viitorul Constanta.

"Am primit astazi demisia, maine voi avea o discutie cu el sa vad care este argumentul, sa vad daca este vorba despre o oferta pe care nu o poate refuza", a declarat Razvan Burleanu la Sport.ro

Tot la Viitorul lui Hagi este dorit si Narcis Raducan, in postul de director sportiv. Otelul Galati a anuntat deja ca Narcis Raducan va pleca si ar putea forma echipa in sezonul viitor cu Stelea si Hagi.

Viitorul pregateste o echipa de Cupele Europene. Cu pustii crescuti de Hagi si strategia lui Narcis Raducan, care a reusit sa formeze la Galati cativa jucatori tineri extrem de promitatori, Viitorul are deja bugetul asigurat pentru sezonul viitor si va incerca sa atace chiar un loc de Cupa Europeana.

STIREA ESTE IN CURS DE ACTUALIZARE

Modifică setările cookies