Nationala

Trebuia sa riste Iordanescu? Cei trei jucatori DECISIVI ignorati pentru meciurile de calificare la Euro 2016

Anghel Iordanescu a anuntat lista stranierilor pentru ultimele meciuri din preliminariile Euro 2016.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Octombrie 2015, 17:44
Data actualizarii: Vineri 02 Octombrie 2015, 17:47

Finlanda si Insulele Feroe stau in calea Romaniei pentru calificarea la Euro 2016, iar Anghel Iordanescu a decis ca jucatorii care s-au "izolat" in ultimele luni sa nu mai faca parte din nationala Romaniei, indiferent de numele sau experienta lor la prima reprezentativa.

Astfel, fotbalisti precum Cristi Tanase, Ciprian Marica si chiar Eric Bicfalvi nu au fost inclusi in lista finala a stranierilor convocati de echipa nationala pentru meciurile cu Finlanda si Insulele Feroe, o decizie care se poate dovedi riscanta.

Romania are o singura carte de jucat pentru meciurile finale din preliminarii: ofensiv. Finlanda si Insulele Feroe reprezinta nationale fara potential ofensiv deosebit, care rareori pun presiune ofensiva pe adversar, iar pentru Romania miza cea mare va fi sa desfaca adversarii, sa puna presiune si sa marcheze cat mai repede si cat mai mult.

Absentele lui Tanase, Marica si Bicfalvi din ultimele doua meciuri din preliminarii pot fi acoperite de argumente din partea selectionerului, insa in mod cert prezenta lor, chiar si pe banca de rezerve, ar fi putut aduce un plus in eventualitatea unei situatii de criza, o situatie la care nimeni nu vrea sa se gandeasca acum.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies