ULTIMA ORA | MEGA LOVITURI la CSM Bucuresti: Crina Pintea a semnat, la fel si alte doua castigatoare ale Ligii Campionilor!

CSM Bucuresti a anuntat oficial mai multe transferuri tari! Crina Pintea vine pentru a castiga titlul si Liga Campionilor cu formatia din capitala!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Martie 2019, 10:37
Data actualizarii: Vineri 01 Martie 2019, 10:58

CSM Bucuresti anunta venirile mai multor handbaliste importante. Crina Pintea, pivot la Gyor, Nora Mork, tot de la formatia maghiara, Carmen Martin, Linnea Torstensson, Gabriela Perianu, Denisa Dedu si Laura Chiper au semnat cu echipa din capitala! De asemenea, la Bucuresti va sosi jucatoarea muntenegreana Andrea Klikovac, campioana europeana in 2012!

Lovitura: Crina Pintea la CSM


Dupa ce Nora Mork a anuntat ieri ca va juca pentru CSM Bucuresti din sezonul urmator, conducerea echipei din capitala a mai dat o lovitura si a luat-o si pe Crina Pintea. Poate cel mai in forma pivot din handbalul feminin, Pintea va reveni in liga nationala dupa ce a evoluat in ultimii ani in Germania, Franta si Ungaria.

Revin Martin si Torstensson, castigatoare ale Ligii in 2016


Carmen Martin (30 de ani) si Linnea Torstensson (35 de ani), castigatoare ale Ligii Campionilor cu CSM Bucuresti in 2016, revin si ele in Romania. Cele doua handbaliste au jucat in ultimii doi ani la Nice, in Franta.

Continua negocierile cu Neagu

In acest moment, cel mai important anunt care lipseste este cel al prelungirii contractului Cristinei Neagu. Negocierile sunt in plina desfasurare, insa handbalista cere un salariu mai mare. Gabriela Firea, primarul Bucurestiului, a anuntat ca pretentiile sale nu pot fi indeplinite de CSM, iar solutia este ca Neagu sa continue cu acelasi salariu ca si in prezent: 17.500 euro pe luna.

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies