Cea mai tare declaratie dupa Romania - Franta: "Il stiam pe Benzema. L-am avut in echipa... la PlayStation" :))

Autor: Sport.ro
Joi 08 Septembrie 2011, 10:12

	Cea mai tare declaratie dupa Romania - Franta: "Il stiam pe Benzema. L-am avut in echipa... la PlayStation" :))

Revelatia nationalei in meciul cu Franta, Vlad Chiriches, a fost la un pas sa ramana la Benfica Lisabona.

Jucatorul de la Pandurii Tg. Jiu a facut senzatie la meciul cu Franta, unde l-a anihilat perfect pe Karim Benzema, atacant de la Real Madrid cotat la 30 de milioane de euro, in vreme ce Chiriches valorează doar 550.000 de euro.

"Sunt foarte fericit cand aud astfel de aprecieri, dar nu vreau sa-mi pierd capul. Mai am de tras pana sa ajung departe. Am fost un pic surprins cand domnul Victor Piturca m-a anuntat ca o sa fiu titular cu Franta, dar n-am avut cine stie ce emotii. Dimpotriva, m-am motivat si am cautat sa-mi fac treaba cat mai bine", spune Chiriches in Evenimentul Zilei.

Jucatorul este fericit ca a facut schimb de tricouri cu Benzema. "A fost un tip ok, m-am dus la sfarsitul meciului la el si l-am intrebat daca e de acord sa facem schimb de tricouri, iar el a acceptat. Mai multe n-am vorbit. Il stiam pe Benzema de la FIFA 2010.", spune Chiriches, care in 2007-2008 a fost la Benfica Lisabona. "Am jucat la formatia secunda si am fost cooptat de cateva ori si la echipa mare. Pe urma, am avut ghinionul sa ma accidentez, iar dupa ce m-am refacut, cei de la Benfica au vrut sa ma imprumute in ligile inferioare din Portugalia. Atunci, am ales sa revin in tara si am acceptat oferta de la International Curtea de Arges, de unde, anul trecut, am ajuns la Pandurii", spune jucatorul care viseaza sa ajunga intr-o zi la Real Madrid.

Noni Chiricheș, tatal fundasului spune ca Vlad este un tip extrem de serios. "E un tip serios, muncitor si extrem de credincios. Nu se culca in nicio seara pana nu-si spune rugaciunile”, spune Noni in ProSport. Toata lumea ii prezice un viitor mare. "A jucat aproape perfect. Nu mi-a fost frica nicio secundă pentru el. Eu un jucator complet. E foarte matur, are viteza, spirit de anticipatie si plasament. Nu se sperie de niciun adversar si iese cu mingea la picior”, a declarat antrenorul gorjenilor, Petre Grigoras, care e sigur ca Vlad va fi titluar la Steaua.

Licu: Rechizitoriul în cazul Colectiv ”a dispărut” din calculator înainte să ajungă în instanță
BRAT