Sponsor pentru selectioner! FRF are patru nume pe lista de inlocuitori pentru Piturca! Care e principala tinta

►Victor Piturca negociaza cu Al Ittihad
►Arabii nu vor sa-i achite clauza de 1,4 milioane de euro
►Burleanu are pregatite primele tinte in cazul in care Piturca va pleca

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Septembrie 2014, 07:53
Data actualizarii: Miercuri 10 Septembrie 2014, 07:55

Azi e ziua decisiva pentru Victor Piturca la nationala. Arabii i-au dat ieri termen 24 de ore sa se inteleaga cu FRF pentru intreruperea contractului cu nationala. Piturca are clauza de 1,4 milioane de euro, iar seicii de la Al Ittihad nu vor sa negocieze cu Razvan Burleanu. 

FRF e pregatita pentru plecarea selectionerului cu o lista preliminara de patru antrenori. Primul pe lista lui Burleanu este Cosmin Olaroiu, antrenor cu un salariu urias in Emirate, dar si cu o clauza de reziliere impresionanta. 

Pentru a-l putea aduce pe Olariu de la Al Ahli, Burleanu cauta un sponsor care sa suporte o parte din salariul sau, scrie Gazeta Sporturilor. Asa a procedat federatia italiana in cazul lui Antonio Conte, care primeste o parte importanta din contractul sau de 3,6 milioane de euro de la Puma. Olaroiu are clauza de reziliere de 2 milioane de dolari la Al Ahli Dubai, dar aceasta poate fi acoperita din banii primiti in urma plecarii lui Piturca.

Olaroiu e cel mai bine platit antrenor roman in acest moment, cu un salariu anual de 4 milioane de dolari! FRF mai are trei nume pe lista: un interimat al lui Anghel Iordanescu, Viorel Moldovan de la U21 si un antrenor strain, mai scrie sursa citata. 

"Noi ne-am comportat corect, a fost o discutie preliminara, e posibil sa mai avem una. Daca nu ne da un raspuns ferm ca ramane, ne rezervam dreptul sa incepem discutiile cu alte persoane. Momentan, avem patru variante", a declarat ieri seara consilierul lui Razvan Burleanu, Andrei Vochin, la Digi. 

Modifică setările cookies