"Sper sa se prinda si Contra! Asta nu are ce cauta, nu stie ce sa faca cu mingea!" Gigi Becali a atacat DUR un jucator dupa meciul nationalei

Romania 0-3 Olanda / Patronul Stelei si-a facut praf un fost jucator.

Gigi Becali a criticat cateva dintre deciziile lui Cosmin Contra, insa s-a ferit sa spuna lucruri dure despre selectioner. Nu la fel a fost cazul lui Eric Bicfalvi, cel pe care a pus tunurile patronul Stelei.

"Au fost mari probleme pe flancul drept. Nu vreau sa supar pe nimeni, dar daca m-ati intrebat? S-a gresit in centru acolo cu Bicfalvi. El parca e impiedicat, nu stie ce sa faca atunci cand are mingea. Eu sunt sigur ca el (Contra) va reglementa toate aceste chestii si va alege ce e mai bine. Dar Bicfalvi nu este o solutie.

El a spus ca Olanda este o echipa buna dar vom incerca sa o dominam. Nu poti sa o domini pentru ca au jucatori mult mai valorosi decat noi. Nu este un criteriu de comparatie ca nici ei nu sunt calificati, criteriul este 0-3.

N-am avut fundas dreapta. Contra tot incearca si pe centru. Daca vrea sa-l bage pe Stanciu central, nu il bagi pe Bicfalvi numar 10. El probabil ca stie mai bine, eu nu ma pricep la fotbal, zic si eu asa, sa nu se supere. O sa reglementeze. Probabil o sa vada si nu o sa-l mai cheme pe Bicfalvi.

Nu am remarcat nimic positiv. Numai Tanase dar n-a avut cu cine sa joace. Ah, sa remarc totusi ceva. Calitatea lui Grozav, s-a vazut calitatea lui de fotbalist" a spus Gigi Becali la Pro X.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Aproape 89.000 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore. Câte reacții adverse s-au înregistrat
BRAT
Modifică setările cookies