Specialistu', unde-i specialistu'? Nationala in genunchi, preparatorul din Bundesliga al FRF total absent

Specialistu', unde-i specialistu'? Nationala in genunchi, preparatorul din Bundesliga al FRF total absent

FRF anunta in martie ca l-a angajat pe Christos Papadopoulos, un german de origine greaca, fost preparator fizic la Schalke si VFB Stuttgart.

'Noi preferam modelul german si am cautat un specialist reputat. Papadopoulos e un profesionist cu un background formidabil, un doctor in stiintele sportului. A colaborat la Schalke si Stuttgart cu antrenori ca Heynckes, Wilmots, Armin Veh sau Bruno Labbadia. Iordanescu s-a bucurat ca l-am adus. Christos va colabora cu preparatorul fizic al nationalei, Marian Lupu. Se va ocupa si de coordonarea selectionatelor de juniori. Rezultatele nu vor intarzia sa apara", anunta Burleanu in martie.

Dupa 3 luni, efectul Papadopoulos nu numai ca nu exista. Grecul e total inexistent. Romania s-a chinuit in repriza a doua a meciului cu Elvetia, cand a fost dominata categoric de adversara ei. Nici contra Albaniei, jucatorii n-au parut sa fie in cea mai buna forma, iar Iordanescu s-a plans de fiecare data cand a avut ocazia de recuperarea dificila a jucatorilor dupa meciuri la intervale scurte de timp. Niciun cuvant despre Papadopoulos, a carui colaborare cu banca actuala a nationalei nu a fost in niciun fel clarificata.

Conform mai multor surse, apropierea lui Papadopoulos (51 de ani) de fotbalul german ar urma sa determine aduceerea unui antrenor de Bundesliga pe banca Romaniei in urmatoarele zile, dupa intoarcerea nationalei din Franta.

Citeste si:FRFBundesliga
VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: Din 15 mai se elimină portul măștii în exterior și restricțiile de circulație pe timp de noapte
BRAT
Modifică setările cookies