"Singurul lucru pozitiv? Ca a egalat-o Irlanda de Nord pe Ungaria in minutul 90!" Reactia lui Rat la finalul meciului cu Grecia

"Singurul lucru pozitiv? Ca a egalat-o Irlanda de Nord pe Ungaria in minutul 90!" Reactia lui Rat la finalul meciului cu Grecia

ROMANIA 0-0 GRECIA | Rat este ingrijorat. Echipa cu cea mai buna aparare din preliminarii nu e in stare sa marcheze.

De trei meciuri Romania nu mai da gol, iar situatia in grupa s-a complicat dupa 0-0 cu Grecia. Rat spune ca singurul lucru pozitiv petrecut pe National Arena a fost vestea ca Irlanda de Nord a reusit sa egaleze in meciul cu Ungaria de la Belfast in prelungiri.

"Singurul lucru pozitiv in seara asta e ca a egalat Irlanda de Nord (n.r. 1-1 cu Ungaria). Plecam din aceasta actiune cu doua puncte, desi puteam mult mai mult. Ideal era sa-i scoatem din cursa pe unguri si apoi sa scoatem cel putin un egal cu Grecia."

"Erau de batut, sunt jucatori care joaca la echipe mari, dar sunt relaxati, e clar ca n-au niciun obiectiv, sunt codasii grupei. E foarte bine ca nu primim gol, dar cred ca avem mult de lucru la faza ofensiva, pentru ca nu inscriem si asta e un fapt. E mai putin important care sunt motivele, important e ca nu inscriem", a spus Rat la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Pfizer face concedieri în Belgia şi transferă activităţile în România. Sindicatele se declară șocate
BRAT

Modifică setările cookies