Mircea Sandu Echipa Nationala Grecia Nationala

"Si eu jucam ca ei daca intram pe teren" Mircea Sandu, despre victoria Romaniei din Grecia: "Piturca a asezat bine echipa"

Grecia 0-1 Romania / Nasul Sandu il felicita pe Piturca, despre care spune ca a arantaj echipa foarte bine in teren. Totusi, jocul grecilor l-a surprins pe fostul sef de la FRF. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Septembrie 2014, 10:21
Data actualizarii: Luni 08 Septembrie 2014, 10:23

"Grecii au jucat asa cum as fi jucat eu cu Stelea", spune Mircea Sandu dupa victoria romanilor din Grecia in prima partida din preliminariile EURO 2016. Romania si-a luat revansa dupa barajul pentru Cupa Mondiala, castigata de greci cu 3-1 in tur, pe teren propriu. Grecii au facut schimbari importante dupa turneul din Brazilia, s-au retras doi jucatori importanti iar Claudio Ranieri a preluat echipa. 

"E o victorie ca urmare a unui joc foarte bun. Echipa a fost foarte bine asezata de Piturca in teren. Grecia ne-a dat posibiliatea de a iesi cu mingea la picior, am dominat. Dupa eliminarea lui Marica, Grecia n-a accelerat jocul, s-a axat pe centrari, majoritatea gresite. 

A avut doua situatii de gol, foarte putin pentru o echipa care joaca acasa. Dar e meritul nostru ca nu le-am permis mai mult. Jocul Greciei a fost exact cum as juca eu acum cu Bogdan Stelea. A fost un joc lent, care ne-a convenit foarte mult", a spus Sandu la Dolce.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!