"Si eu jucam ca ei daca intram pe teren" Mircea Sandu, despre victoria Romaniei din Grecia: "Piturca a asezat bine echipa"

"Si eu jucam ca ei daca intram pe teren" Mircea Sandu, despre victoria Romaniei din Grecia: "Piturca a asezat bine echipa"

Grecia 0-1 Romania / Nasul Sandu il felicita pe Piturca, despre care spune ca a arantaj echipa foarte bine in teren. Totusi, jocul grecilor l-a surprins pe fostul sef de la FRF. 

"Grecii au jucat asa cum as fi jucat eu cu Stelea", spune Mircea Sandu dupa victoria romanilor din Grecia in prima partida din preliminariile EURO 2016. Romania si-a luat revansa dupa barajul pentru Cupa Mondiala, castigata de greci cu 3-1 in tur, pe teren propriu. Grecii au facut schimbari importante dupa turneul din Brazilia, s-au retras doi jucatori importanti iar Claudio Ranieri a preluat echipa. 

"E o victorie ca urmare a unui joc foarte bun. Echipa a fost foarte bine asezata de Piturca in teren. Grecia ne-a dat posibiliatea de a iesi cu mingea la picior, am dominat. Dupa eliminarea lui Marica, Grecia n-a accelerat jocul, s-a axat pe centrari, majoritatea gresite. 

A avut doua situatii de gol, foarte putin pentru o echipa care joaca acasa. Dar e meritul nostru ca nu le-am permis mai mult. Jocul Greciei a fost exact cum as juca eu acum cu Bogdan Stelea. A fost un joc lent, care ne-a convenit foarte mult", a spus Sandu la Dolce.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 7.000 de oameni și-au cumpărat vechime în muncă. Ce trebuie să facă românii care vor să procedeze la fel
BRAT
Modifică setările cookies