VIDEO EXCLUSIV Se pregătește marea revenire la națională! A fost făcut anunțul mult așteptat: „Îmi doresc o calificare!”

Edi Iordănescu vrea să aibă la dispoziție cei mai importanți jucători români.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Februarie 2022, 10:58
Data actualizarii: Joi 17 Februarie 2022, 11:42

Încă de când a preluat echipa națională, Edi Iordănescu (43 ani) a precizat că selecția nu va fi făcută pe baza vârstei, și că orice jucător valoros, care poate ajuta prima reprezentativă, este binevenit. Iar în acest sens, selecționerul României dorește să-l convingă pe Cristian Săpunaru (37 ani) să revină la echipa națională. 

Vestea a fost confirmată de căpitanul Rapidului, care a precizat că pe lângă discuția cu Edi Iordănescu, trebuie să se consulte și cu familia pentru a lua o decizie finală.

Săpunaru: „Am vorbit prin mesaje, și?”

„Am vorbit prin mesaje, și? O să ne întâlnim să stăm de vorbă. O să văd ce o să discut cu el. O să am o discuție cu el, o să am o discuția cu familia și mai sunt o grămadă de copii care trebuie să joace. 

Îmi doresc o calificare, orice român își dorește o calificare”, a declarat Cristian Săpunaru pentru știrile PRO TV.

Stoperul a adunat 36 de selecții pentru prima reprezentativă. Însă, în urmă cu doi ani, Săpunaru a decis să se retragă de la echipa națională, ultima prezență a fost bifată cu Malta, în victoria cu 4-0, pe 19 octombrie 2019. 

De-a lungul carierei, fundașul a mai evoluat pentru Progresul București, Callatis Mangalia, Poro, Zaragoza, Elche, Pandurii Târgu Jiu, Astra Giurgiu, Kayserispor și Denizlispor. 

Modifică setările cookies