VIDEO EXCLUSIV Se pregătește marea revenire la națională! A fost făcut anunțul mult așteptat: „Îmi doresc o calificare!”

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Februarie 2022, 10:58
Data actualizarii: Joi 17 Februarie 2022, 11:42

Edi Iordănescu vrea să aibă la dispoziție cei mai importanți jucători români.

Încă de când a preluat echipa națională, Edi Iordănescu (43 ani) a precizat că selecția nu va fi făcută pe baza vârstei, și că orice jucător valoros, care poate ajuta prima reprezentativă, este binevenit. Iar în acest sens, selecționerul României dorește să-l convingă pe Cristian Săpunaru (37 ani) să revină la echipa națională. 

Vestea a fost confirmată de căpitanul Rapidului, care a precizat că pe lângă discuția cu Edi Iordănescu, trebuie să se consulte și cu familia pentru a lua o decizie finală.

Săpunaru: „Am vorbit prin mesaje, și?”

„Am vorbit prin mesaje, și? O să ne întâlnim să stăm de vorbă. O să văd ce o să discut cu el. O să am o discuție cu el, o să am o discuția cu familia și mai sunt o grămadă de copii care trebuie să joace. 

Îmi doresc o calificare, orice român își dorește o calificare”, a declarat Cristian Săpunaru pentru știrile PRO TV.

Stoperul a adunat 36 de selecții pentru prima reprezentativă. Însă, în urmă cu doi ani, Săpunaru a decis să se retragă de la echipa națională, ultima prezență a fost bifată cu Malta, în victoria cu 4-0, pe 19 octombrie 2019. 

De-a lungul carierei, fundașul a mai evoluat pentru Progresul București, Callatis Mangalia, Poro, Zaragoza, Elche, Pandurii Târgu Jiu, Astra Giurgiu, Kayserispor și Denizlispor. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!