SCENARIU incredibil pentru returul din Romania! Piturca e uluit: nu stia de faza asta! Ce a aflat abia dupa 1-3 cu Grecia!

Autor: Sport.ro
Sambata 16 Noiembrie 2013, 00:05

	SCENARIU incredibil pentru returul din Romania! Piturca e uluit: nu stia de faza asta! Ce a aflat abia dupa 1-3 cu Grecia!

► Romania No Mundial! Marti vedem fotbal adevarat: Anglia - Germania, de la 22:00 IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Romania are de remontat un 1-3 in Grecia, scor care ne da mici sperante pentru retur, daca e sa fim realisti.

Totusi, daca ne uitam putin pe cifre, Romania a mai facut meciuri bune acasa, ultima data castigam cu Ungaria, scor 3-0, in aceste preliminarii de CM.

In acelasi timp, Grecia a primit doar patru goluri in preliminarii, in 10 partide, si pare extrem de greu de crezut ca va incasa trei de la noi, cum a fost ultima data cand am batut asa pe national arena.

Altfel si un 2-0 pentru noi ne duce mai departe, adica la Rio, gratie golului marcat in deplasarea din Grecia. Cifrele sunt de-a dreptul incredibile: ultima data cand Romania a batut intr-un meci oficial cand avea sanse mari de calificare cu fix 2-0 se intampla in 2007, cand castigam in fata Sloveniei, in preliminarii Euro 2008.

Pana la urma ne-am calificat la EURO, insa de la acel meci au trecut 6 ani si cinci luni...

E adevarat, am mai castigat si cu Estonia, in aceste preliminarii, dar meciul nu s-a comparat ca intensitate cu cea s-a jucat in 2007 cu slovenii.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Tătaru anunţă când vor reveni românii la o viaţă "cvasi-normală". Al doilea set de relaxări, decis vineri
BRAT