"Sa fiu secund la nationala? Depinde ce selectioner vine dupa Iordanescu!" Pe cine ar numi Mutu CAPITAN si de ce se va duce alaturi de Romania la Euro

Din 10 iunie, Toata Romania vede Romania - toate meciurile Romaniei, cel mai bun meci al zilei (22:00), toate sferturile, semifinalele si finala vor fi trasmise IN DIRECT de ProTV

Surpriza! Mutu la vine la Euro, dar nu ca jucator, ci din postura de comentator, pentru un post TV din Asia.

"Inca nu am bilete pentru Euro, dar o sa plec sa comentez Euro in alte tari, in Asia. Nu pot sa spun. O sa comentez in engleza", a spus Mutu la Sport.ro.

Acesta a vorbit despre sansele Romaniei la Euro 2016: "Obiectivul realist al Romaniei ar fi iesirea din grupe. Poate primele 8?"

Mutu crede ca Tatarusanu merita banderola, intr-un moment in care rolul de capitan e disputat de Rat cu Chiriches: "Daca ar fi sa pariez pe un jucator care va face un turneu foarte bun ar fi Tatarusanu"

"Cred ca banderola ar trebui sa fie la Rat, el a jucat pana acum, desi si Chiriches ar merita. Dar eu i-as da banderola lui Tatarusanu, pentru ca e singurul de locul sau"

Mutu se vede secund la nationala, dar totul depinde de noul selectioner: "Cosmin Contra nu are echipa acum. As accepta sa fiu secund la nationala, depinde cine ar fi selectioner. Daca ar fi Contra? Da."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Un nou record de vaccinări în 24 de ore: 110.633 persoane. Câte reacții adverse s-au înregistrat
BRAT
Modifică setările cookies