Echipa Nationala naționala din Kosovo nationala Elvetiei nationala Israelului preliminarii euro 2024 Nationala

NEWS ALERT UPDATE S-a luat decizia finală cu privire la meciurile Israelului! Orașul în care se va juca partida cu România

Tricolorii vor evolua cu Israel pe data de 18 noiembrie în preliminariile pentru Campionatul European din 2024.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Octombrie 2023, 14:42
Data actualizarii: Miercuri 25 Octombrie 2023, 15:17

UPDATE 25 octombrie, 14:40 | Publicația locală One a anunțat că Federația de Fotbal din Israel ar fi decis ca partidele primei reprezentative să se desfășoare în Cipru, probabil la Nicosia, urmând să aștepte și acordul Federației.


FIFA a anunţat că naţionalele masculină şi feminină ale Israelului vor disputa în noiembrie meciurile care ar fi trebuit să aibă loc în octombrie, jocuri amânate din cauza războiului Israel – Hamas.

Astfel, meciul Kosovo – Israel, programat iniţial la 15 octombrie, în grupa de calificare la Euro 2024 din care face parte şi România, se va disputa la 12 noiembrie.

La feminin, partida Kazahstan – Israel, din Liga Naţiunilor, a fost amânată din data de 26 octombrie la 23 noiembrie, şi meciul Israel – Kazahstan, programat iniţial la 31 octombrie, va avea loc la 26 noiembrie.

Program infernal pentru Israel, adversara României

Anterior, partida masculină Israel – Elveţia, din preliminariile Euro 2024, a fost reprogramată pentru data de 15 noiembrie.

Astfel, naţionala masculină a Israelului va juca în intervalul 12 – 21 noiembrie patru meciuri, dintre care unul şi cu România: cu Kosovo la 12 noiembrie, cu Elveţia la 15 noiembrie, cu România la 18 noiembrie şi cu Andorra la 21 noiembrie.

news.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!