Duminica 14 Octombrie 2018, 17:01

ROMANIA - SERBIA | Trebuia sau NU sa fie eliminat Tamas dupa ce l-a nimerit in FATA pe Gacinovic la penalty? VOTEAZA AICI

Gabi Tamas a fost eliminat in finalul primei reprize dupa un fault facut in careu asupra lui Gacinovic.

Fundasul nationalei a facut penalty, iar arbitrul i-a dat si rosu!

Atat comentatorii meciului Costi Mocanu si Felix Draghici, cat si Ciprian Marica si Mihai Mironica in studioul PRO TV au considerat exagerata decizia lui Kevin Blom.

Tu ce crezi, trebuia sau nu eliminat Tamas?

Trebuia eliminat Tamas? (4493 voturi)
 
Da
47.21%
2121 voturi
 
Nu
52.79%
2372 voturi


VIDEO PROTVPLUS.RO