Romania retraieste COSMARUL de la baraj! Piturca schimba TOT pentru calificare! Ce ii cer 20 de milioane de oameni

Autor: Sport.ro
Duminica 23 Februarie 2014, 14:19

	Romania retraieste COSMARUL de la baraj! Piturca schimba TOT pentru calificare! Ce ii cer 20 de milioane de oameni

Victor Piturca a avut tot norocul la el in excursia pe care a facut-o la Nisa!

S-a intors cu o grupa accesibila pentru Romania in drumul spre Euro 2016. Nationala da iar de Grecia, echipa care a scos-o din barajul pentru Mondialul din vara.

Criticat pentru tactica defensiva pe care a avut-o la Atena, Piturca a anuntat ca solutiile limitate nu i-au permis sa atace. Fanii n-au acceptat explicatiile, insa selectionerul i-a anuntat ca nu are de gand sa demisioneze. Vrea sa-si duca la capat contractul, care se incheie dupa campania pentru 2016.

Acum, Piturca e fortat sa accepte schimbarea ceruta de milioanele de suporteri. Romania e gata sa se reinventeze in fata unor adversari care nu o mai pot surprinde cu nimic. Mingile lungi in spatele fundasilor centrali romani nu pot sa mai functioneze indiferent de numele pe care le va alege Piturca in fata lui Mitroglou. Cu Grecia, Romania vrea sa schimbe stilul ca sa nu piarda cea mai importanta sansa din ultimii ani de a ajunge la un turneu final.

Cosmarul trait de 50.000 de romani pe national arena la returul cu Grecia se vrea uitat de o noua atitudine pentru echipa lui Piturca. Fostul presedinte de la Liga, Dumitru Dragomir, ii propune pe Sanmartean si Mutu in lot, insa selectionerul evita sa comenteze pentru moment.

Crezi ca nationala poate fi alta cu Sanmartean si Mutu in primul 11?

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Mihăilă: INSP a estimat că la mijlocul lui septembrie vom avea peste 1.600 de cazuri pe zi
BRAT
Modifică setările cookies