Astea sunt DIAMANTELE care trebuie sa duca Romania la Euro! Piturca e gata sa trimita convocari la Man United, Chelsea si Real Madrid! Pariul de ZECI de milioane al Romaniei

Autor: Sport.ro
Duminica 23 Februarie 2014, 11:53

	Astea sunt DIAMANTELE care trebuie sa duca Romania la Euro! Piturca e gata sa trimita convocari la Man United, Chelsea si Real Madrid! Pariul de ZECI de milioane al Romaniei

Je m’apelle Calificare! 13:00 Trageri la sorti EURO, 15:30 Ajax – AZ, 19:00 Special "ZI CU MUTU"

Victor Piturca face deja calcule de calificare pentru Romania. Primul Euro cu 24 de echipe ne promite sanse mari la turneul final de peste doi ani.

Romania plange dupa generatia de aur si il asteapta pe fiul Regelui Hagi, Ianis, pentru a se visa din nou alaturi de cei mai buni. Hagi Jr. creste la Academia de la Constanta si e ascuns de ofertele pe care le primeste din ce in ce mai des. Fiorentina, Galatasaray sau Sahtior s-au interesat de bijuteria nationalei U15.

Pana sa-l vada pe Ianis in tricoul de calificare al Romaniei, fanii trebuie sa creada in generatia Chiriches. In cursa pentru Euro, suporterii pot avea doua surprize de zeci de milioane de euro. Pustii-fenomen ai Romaniei, Rotariu, Iancu si Stanciu vor sa fie diamante la echipele de club, apoi sa faca pasul urias spre echipele care umplu valizele pentru a-i lua de la Bucuresti.

Urmarit de Chelsea cand era junior, Stanciu are parte de incredere maxima la Steaua. Reghecampf il vede capabil sa fie in top, iar convocarea la nationala e cea mai naturala urmare vazuta in Ghencea. Alaturi de Stanciu, Gabriel Iancu intra in pariul care da tricoul cu numarul 10 al Romaniei. "Are calitate de Real Madrid, de Barcelona, poate ajunge la cel mai inalt nivel in fotbal. Nu gasesti la prea multi ce are el", e descrierea de 5 stele a lui Hagi pentru fotbalistul lansat de Academie.

Clauza de reziliere in valoare de 25 de milioane de euro, record absolut pentru Liga I, arata ca asteptarile stelistilor din partea bijuteriei trimise de Hagi in Ghencea sunt uriase. Agentul Victor Becali a confirmat contactele cu mai multe cluburi importante pentru Iancu, insa jucatorului i se cer mai intai cifre la Steaua pentru a putea vorbi ulterior de recorduri de transfer.

Stelistii se tem ca un rival le poate lua fata cu o super mutare in 2014. Dorin Rotariu de la Dinamo e cautat permanent de scouterii lui Man United, care e asteptata cu o propunere concreta la vara. Atacantul de 18 ani promite sa dea gol dupa gol pentru a-si cumpara biletul vietii pe Old Trafford.

Poate fi vreunul dintre cei 3 liderul nationalei pentru Euro 2016?

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies