Romania, prima nationala cu selectioner care n-a antrenat deloc in ultimii 8 ani: "Ma adaptez usor planului tactic!"

Autor: Sport.ro
Luni 27 Octombrie 2014, 18:03

Anghel Iordanescu revine pe banca nationalei dupa o pauza de 10 ani. In acest timp, Iordanescu a mai antrenat, timp de doi ani, in zona araba, la Al Ittihad si Al Ain.

Iordanescu revine la meseria care i-a adus gloria, dupa opt ani in care n-a antrenat deloc.

"Intr-adevar, fotbalul se schimba de la o zi la alta, schimbarile sunt in plan tactic si fizic. In ceea ce priveste planul tactic, ma bazeze pe experienta mea. In toti acesti opt ani, am mers la multe meciuri, am urmarit foarte multe partide."

"Un om care are experienta, care are ochiul format, e usor sa se adapteze in plan tactic."

"Am spus ca este o situatie speciala si cred ca trebuia sa aducem un antrenor cu un anumit profil. Intre antrenorii pe care i-am nominalizat a fost Mircea Lucescu. Revin la echipa nationala, am fost opt ani la cel mai inalt nivel."

"Am acceptat in urma discutiilor cu Burleanu pentru ca fotbalul romanesc este intr-o situatie speciala, avea nevoie de numirea unui antrenor cu experienta. I-am adus pe Moldovan, Isaila si Badea deoarece am considerat ca sunt antrenori tineri, cu performanta si caractere puternice. Putem sa ducem o campanie la bun sfarsit si sa calificam echipa unde ne dorim", a declarat Anghel Iordanescu.

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies