Romania in era MAGENTA! Telekom a devenit sponsorul principal al FRF! Detaliile vor fi anuntate dupa meciul cu Irlanda de Nord

Romania in era MAGENTA! Telekom a devenit sponsorul principal al FRF! Detaliile vor fi anuntate dupa meciul cu Irlanda de Nord

FRF va fi sponsorizata de gigantul telefonic.

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, si directorul general Telekom Romania, Nikolai Beckers, vor fi prezenti luni la o conferinta de presa in care vor anunta parteneriatul dintre nationala Romaniei de fotbal si Telekom Romania.

Romania mai are alti doi sponsori importanti, Bancpost si Bergenbier, cele doua companii oferind in jur de 4,5 milioane de euro pentru contractul cu nationala Romaniei.

Compania a avut asocieri de succes pe plan mondial, detinand in trecut o echipa de ciclism care a reusit sa castige de doua ori Turul Frantei, fiind printre altele si sponsorul principal al lui Bayern Munchen, fosta castigatoarea a Ligii Campionilor de acum 2 ani si una dintre cele mai iubite de echipe de fotbal din lume.

 

S-a dat de gol FRF?

 

FRF n-a anuntat pe site-ul oficial contractul cu Telekom, ci doar "noul sponsor" al echipei nationale. Totusi, in comunicatul Federatiei apare numele directorului companiei. 

Sport.ro a anuntat inca din luna martie parteneriatul cu Telekom. Nemtii au studiat si varianta Steaua, insa au ales nationala in cele din urma! Contractul este de aproximativ 1 milion de euro pe an! 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Anchetă pentru omor după tragedia de la Victor Babeș. ”Toți vinovații trebuie să răspundă”
BRAT
Modifică setările cookies