Romania e ALL-IN pentru Euro 2020! Promisiunea SF pentru a avea meciuri pe Arena Nationala! Trebuie sa construim in 6 ani mai mult decat in 25!

Romania e ALL-IN pentru Euro 2020! Promisiunea SF pentru a avea meciuri pe Arena Nationala! Trebuie sa construim in 6 ani mai mult decat in 25!

►PRO TV prezinta: Petrolul - Astra, miercuri 20:30 si Steaua - Dinamo, joi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

Federatia din vremea lui Mircea Sandu avea in plan ca Romania sa organizeze meciuri de la CE 2020. Cei de la UEFA spun ca trebuie sa avem mai mult decat un stadion pregatit pentru EURO - adica infrastructura.

Potrivit ziare.com, directorul de programe al FRF, Dumitru Mihalache spune ca Romania a facut promisiuni incredibile in Dosarul de Candidatura:

"S-au solicitat informatii despre infrastructura de transport existenta si cea care urmeaza sa fie realizata pana in 2020. Nu se cere o garantie semnata in acest sens de autoritati, insa, din datele pe care le detinem pana in prezent, Bucurestiul va fi legat pana in 2020 cu autostrazi pe relatia Vest, pana la Nadlac, pe directia Nord-Vest, pana la Oradea, si Nord-Est, pana la Iasi si apoi la granita cu Republica Moldova. In total vor fi circa 2.300 de kilometri de autostrada existenti pana in 2020. Nu suntem in posesia unor sume privind aceste investitii si nici nu cunoastem daca ele vor fi realizate si prin accesarea unor fonduri europene", a spus Mihalache.

Promisiunea Romaniei este SF: in aproape de 25 de ani de la Revolutie, Romania a ajuns sa aiba un total de 680 km de autostrada. Iar in urmatorii sase ani, cat mai e pana la CE 2020, romanii trebuie sa mai faca alti 1620 km, adica de aproape trei ori mai mult decat avem in prezent.

Competitia va avea loc in 13 orase europene, iar Dosarele de Candidatura vor fi depuse pana cel tarziu pe data de 25 aprilie 2014, adica peste o luna si patru zile.

Comitetul Executiv al UEFA, din care face parte si Mircea Sandu, va alege respectivele orase in septembrie anul acesta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

EMA a anunțat când ar putea fi aprobat vaccinul Pfizer/BioNTech pentru adolescenți
BRAT
Modifică setările cookies