Romania - Austria ar putea fi primul meci cu suporteri in tribune! Reactia oficiala a FRF: "Asteptam raspunsul de la UEFA!" 

Suporterii ar putea reveni in tribune la meciul dintre Romania si Austria, care va avea loc pe 14 octombrie, urmand a fi transmis in direct pe PRO TV si WWW.SPORT.RO. 

Presedintele FRF a declarat ca forul national a facut demersuri pentru a permite accesul fanilor pe stadion, acum fiind asteptata o reactie a UEFA.

Oficialul Federatiei Romane de Fotbal a punctat si faptul ca va sprijini cluburile sa lase suporterii sa revina in tribune, dupa ce Guvernul va considera ca acest lucru este posibil. 

"Situatia aceasta ne da peste cap. Sa vedem peste 2.000 de cazuri intr-o zi, spitale care nu mai au paturi la terapie intensiva, este o situatie dramatica. Mesajul nostru, al FRF, este de precautie si maxima vigilenta

Suntem pregatiti, cel putin la nivel de echipa nationala, pentru a organiza un astfel de meci, dar sustinem si cluburile care vor dori sa aiba suporteri alaturi de ei in momentul in care Guvernul ne va permite acest lucru.

Maine asteptam un raspuns de la UEFA daca in aceasta fereastra vom avea suporteri sau nu", a spus Burleanu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, 29 octombrie. Un nou record absolut: 6.481 de cazuri de infectare
BRAT

Modifică setările cookies