edward iordanescu Echipa Nationala Victor Piturca Nationala

EXCLUSIV Replici între selecționeri: ”Nea Piți s-a hazardat în afirmația făcută”

Edward Iordănescu a comentat la ”Ora exactă în sport” criticile pe care i le-a adus fostul antrenor al echipei naționale, Victor Pițurcă.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Februarie 2022, 12:00
Data actualizarii: Marti 08 Februarie 2022, 13:54

Actualul selecționer Edward Iordănescu nu a rămas dator criticilor făcute la adresa sa de fostul antrenor al ”tricolorilor”, Victor Pițurcă.

”Am văzut că și nea Piți a spus că trebuie să lucrez la psihic, să fiu mai stabil pe poziții.

Cu tot respectul pentru dânsul, la experiența dânsului, cred că s-a hazardat în afirmația făcută. Știe foarte bine că sunt cazuri și cazuri, situații din care nu poți ieși. 

Dânsul a stat la Craiova câteva luni și nu cred că a plecat din cauza psihicului, ci poate pentru că și-a dat seama de condițiile de acolo.

Sunt impulsiv, e adevărat, am fost, m-am mai temperat. Orgolios, poate uneori dus la extrem și în defavoarea echipei mele, dar au fost și momente parcurse cu brio. 

Iordănescu: ”Sunt cel mai mare critic al meu”

De exemplu, cu Gaz Metan în insolvență am ajuns în play-off în premieră. Sunt cel mai mare critic al meu, o spun cu tărie.

Sunt și multe critici care sunt susținute și au fundament, sunt sigur de asta, dar încerc să fiu cât mai competitiv, să mă maturizez cât mai repede. 

Dacă faci o comparație între Edi Iordănescu azi și Edi Iordănescu de acum 6-7 ani, cred că sunt niște diferențe, niște lucruri pe care le-am corectat și îmbunătățit”, a explicat noul antrenor al echipei naționale.

Modifică setările cookies