Reghecampf se implica in scandalul provocat de Iancu la nationala! Stelistul e bagat in sedinta! Prima masura pe care a luat-o Reghe:

Autor: Sport.ro
Joi 12 Septembrie 2013, 10:39

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Laurentiu Reghecampf vrea sa medieze scandalul in care este implicat Gabi Iancu la echipa nationala.

Antrenorul Stelei spune ca astazi va avea loc o intalnire intre Gabi Iancu, un oficial al Stelei, selectionerul Bogdan Stelea si secundul acestuia, Florin Constantinovici.

"Vom avea astazi o discutie cu Iancu. El va avea o intalnire cu Bogdan Stelea si cu secundul nationalei, in care lucrurile vor fi puse la punct. Iancu are o varianta, antrenorul nationalei spune altceva."

"Nu vreau sa existe un scandal intre jucatorii Stelei si echipa nationala. Sunt deschis sa discutam, sa nu mai existe motive de scandal. Nu cred ca ajuta pe nimeni sa ne certam.", a declarat Laurentiu Reghecampf la Ora Exacta in Sport.

CUM SE APARA IANCU

Jucatorul Stelei spune ca a fost nevoit sa coboare putin din hotel "pentru a-i da bani unei matusi care venise cu un taxi".

"O sa regreti decizia pe care ai luat-o impotriva mea, pentru ca o sa se vada pe camerele de luat vederi ca n-am facut decat sa intru cateva minute intr-un taxi in care era matusa mea", a fost mesajul pe care i l-a adresat Iancu lui Stelea, conform publicatiei Fanatik.

SECUNDUL A POVESTIT CE S-A INTAMPLAT

"Iancu minte cu nerusinare daca a spus ce a spus. Sustine ca a iesit sa dea bani unei matusi, insa acea matusa este blonda si are 20 de ani? In plus, daca un jucator vrea sa iasa din hotel la ora 1.30 noaptea, nu trebuie sa anunte un membru al staff-ului?"

"El spune ca eu l-am vanat, insa eu nu sunt vanator, ci pescar. Nu am nimic cu el, dar degeaba are talent cu carul, daca prefera sa se comporte asa."

"Minte, i-a mintit si pe cei de la Steaua, iar daca ei vor sa il accepte asa, e problema lor. Eu nu am stat sa-l pazesc, pentru ca nu sunt paznic, insa taxiul care a venit sa-l ia a oprit cu farurile fix in geamul meu."

"Eu ma uitam la un meci de tenis si mi-a atras atentia. Chiar am iesit dupa el din hotel si l-am strigat, dar el s-a facut ca nu ma aude."

"S-a urcat in taxi, care a plecat spre iesirea din Chiajna, dar la doua minute am vazut cum se intorcea si se indrepta spre Bucuresti. Eu nu mi-am facut decat datoria, i-am spus lui Stelea, iar el a luat deciziile necesare."

"Iancu nu e la prima abatere. Sa judece toata lumea daca asta e atitudine. Eu sper sa apara acele inregistrari video pe care el le invoca, pentru ca nu ar face decat sa confirme ceea ce va spun eu.", a declarat Florin Constantinovic pentru Fanatik.

PSD, ALDE și PRO România cer Avocatului Poporului să sesizeze CCR cu privire la anticipate
BRAT