EXCLUSIV Reacție dură la adresa naționalei U20 după umilința cu Elveția U20: „Ar trebui desființată! Ne facem de râs în toată lumea!”

Naționala U20 a României a fost umilită, încă o dată, în meciul cu omoloaga din Elveția, 0-5. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 29 Martie 2022, 17:07
Data actualizarii: Marti 29 Martie 2022, 17:34

Naționala pregătită de Bogdan Lobonț a înregistrat încă un rezultat rușinos. România U20 nu pare a se descurca în meciurile din deplasare, acelea fiind momentele în care suferă cele mai usturătoare înfrângeri. Ultima a fost deplasarea cu Elveția U20, încheiată cu nu mai puțin de 5 goluri încasate, fiind însă un meci amical. 

Cu toate astea, România U20 încasează goluri pe bandă rulantă și în meciurile oficiale. În toate deplasările jucate în Elite League U20, naționala a încasat un minimum de patru goluri pe partidă. A fost învinsă de Anglia U20 cu 6-1, și de Germania U20 cu 4-0. Ultima și cea mai umilitoare înfrângere din deplasare în competiția menționată a fost 7-0 cu Italia U20, înregistrată în noiembrie 2021

Florin Prunea, reacție extrem de dură la adresa naționalei U20 

Florin Prunea (53 ani) a vorbit la „Ora exactă în sport” despre umilința cu Elveția, având un mesaj dur. Fostul portar a cerut desființarea naționalei U20, considerând că astfel de rezultate nu fac bine României. Totodată, Prunea a ținut încă o dată să îi „înțepe” pe cei din Federație, numind înființarea naționalei U20 ca fiind 'o altă mișcare de succes'.

„Ar trebui desființate urgent astfel de naționale, că ne facem de râs în toată lumea! Nu știu dacă a mai fost vreo echipă națională care să înregistreze asemenea rezultate în istoria fotbalului mondial. 

Primești 20 de goluri în 4-5 meciuri... Se cheltuiesc sute de mii de euro aici. O altă mișcare de succes a Federației, după celebrele centre de excelență”, a declarat Florin Prunea la PRO X.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies