Reacția lui Ilie Dumitrescu după România - Andorra 4-0: "El a fost omul meciului"

Romania - Andorra Ilie Dumitrescu Nationala Ilie Dumitrescu
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Octombrie 2023, 23:59
Data actualizarii: Duminica 15 Octombrie 2023, 23:59

România - Andorra s-a încheiat 4-0.

Cele două echipe s-au înfruntat în a opta etapă a preliminariilor EURO 2024 pe Arena Națională din Capitală. Pe stadion au fost prezenți aproape 22 de mii de copii, din cauza sancțiunii primite de FRF după incidentele din partida cu Kosovo.

Reacția lui Ilie Dumitrescu după România - Andorra 4-0: "El a fost omul meciului"

Ilie Dumitrescu a vorbit după meci și a subliniat faptul că atmosfera de pe Arena Națională generată de copii a fost senzațională și a felicitat naționala, care a oferit o evoluție foarte bună împotriva Andorrei.

  • De asemenea, fostul internațional român a precizat că Ianis Hagi a fost pentru el omul meciului

„Ne-am respectat statutul. Am fost net superioară. Atmosfera senzațională! Vreau să-i felicit pe toți copiii din această seară. Cred că și jucătorii au fost receptivi la atmosferă. Suntem pe primul loc, bravo, mă bucur mult pentru națională.

Pentru mine omul meciului a fost Ianis Hagi. A fost pus în poziția în care dă cel mai mare randament, în spatele atacantului”, a spus Ilie Dumitrescu la televiziunea DigiSport.

România - Andorra 4-0

Tricolorii au început în forță meciul de pe Arena Naționlă. Nicolae Stanciu a deschis scorul în minutul 23, iar Ianis Hagi a majorat diferența în minutul 28 al partidei.

Răzvan Marin a fructificat o lovitură de pedeapsă în minutul 44, chiar înainte de pauză, iar Florinel Coman a închis tabela de marcaj în repriza secundă, în minutul 50.


Echipele de start

  • Naționala României: Moldovan - Sorescu, Drăgușin, Burcă, Bancu - R. Marin, Stanciu - Moruțan, Hagi, Coman - Bîrligea
  • Naționala Andorrei: lvarez - Rubio, Llovera, M. Vales, San Nicolas - Garcia, E. Vales, Rebes, Cervos - Vieira, Sanchez
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!