VIDEO Reacția lui Gică Hagi când a auzit că Ianis e căpitan la națională + ce spune despre varianta Fenerbahce

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Iunie 2024, 20:48
Data actualizarii: Vineri 07 Iunie 2024, 20:54

Ianis Hagi este în premieră căpitanul naționalei României, la meciul amical cu Liechtenstein, de pe Stadionul Steaua.

La ultimul test înainte de EURO 2024, Edi Iordănescu a hotărât să îi ofere banderola lui Ianis Hagi, în timp ce Nicolae Stanciu, căpitanul obișnuit al primei reprezentative, este doar rezervă la partida cu Liechtenstein.

Reacția lui Gică Hagi când a auzit că Ianis e căpitan la națională

Gică Hagi, tatăl lui Ianis și căpitanul României în anii '90, a oferit o reacție pe această temă.

"Importantă e echipa, important e să facă un meci bun, să se simtă bine. E doar un meci de pregătire. Probabil staff-ul vrea să vadă toți jucătorii, să-i analizeze. Presiunea și adrenalina vor veni când vor pleca în Germania.

Ce sfaturi îi dau? Mă cunoaște, ne știm bine. Vorbim mult, așa că știe el bine ce trebuie să facă. De ce să fie presiune pe umerii lui? E o onoare, o plăcere. Sperăm să prindă o seară bună și toți împreună să facă un meci bun", a spus Gică Hagi.

  • Ianis Hagi este titular în amicalul cu Liechtenstein și bifează meciul cu numărul 35 la naționala României, debutul său la prima reprezentativă fiind consemnat încă din noiembrie 2018.

Întrebat despre zvonul potrivit căruia Fenerbahce, formația turcă preluată recent de Jose Mourinho, ar fi interesată de transferul lui Ianis în această vară, Gică Hagi a spus: "Vorbim de EURO acum. Ne interesează EURO, nu vorbim de un jucător. În fotbal se pot întâmpla foarte mult. Ce e cert e că Ianis are contract cu Rangers în momentul de față. Rangers e un club mare, a fost acolo, îl cunosc, știu toți ce a făcut acolo. Singurele lucruri certe este Campionatul European și Rangers, cu care are contract"

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!