PUBLICUL s-a intors impotriva lui Iordanescu, Tata Puiu isi cere scuze: "E vina noastra ca depindem de ultimul meci" Reactia dupa 1-1 cu Finlanda

Anghel Iordanescu Echipa Nationala Romania Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Octombrie 2015, 00:04
Data actualizarii: Vineri 09 Octombrie 2015, 00:05

Romania 1-1 Finlanda / Publicul de pe National Arena s-a intors impotriva lui Anghel Iordanescu in minutul 85, cand Romania era trimisa la baraj. 

Selectionerul nu isi explica ratarile elevilor sai, care au lovit bara de doua ori si alte ocazii mari cu care puteau sa rezolve calificarea la EURO inca din aceasta seara.

Iordanescu isi cere scuze in fata publicului de pe National Arena, care i-a cerut demisia pe final, cand Finlanda conducea cu 1-0 si avea ocazie dupa ocazie.


"Regretam mult ceea ce s-a intamplat. Daca reuseam in prima repriza sa marcam, am controlat jocul, am jucat mult ofensiv si sa punem presiune pe adversar si sa recuperam multe mingi in jumatatea adversa si sa ne cream ocazii. Ne-a lipsit concentrarea din fata portii. Daca am fi marcat, altul era rezultatul. In repriza a doua am inceput bine, dar am primit acel gol care ne-a creat foarte multe probleme, a dus chiar la o cadere fizica si psihica. Ar fi fost nedrept sa pierdem acest meci dupa modul in care am jucat si ocaziile avute. Din pacate ultimul joc stabileste calificarea. Trebuie sa strangem randurile, sunt convins ca putem obtine calificarea in Feroe.

Le-am reprosat ca am deschis mult jocul, au riscat, puteam sa primim golul 2. Au avut acea cadere, nu era firesc la acest nivel ca intreaga echipa sa aiba momente de panica. Trebuie sa fim alaturi de ei, sa-i incurajem, tot ei vor aduce calificarea echipei noastre si evolutia fotbalului romanesc.

Panica a venit de la momentul cand echipa s-a lungit, jucatorii au facut marcaj mai larg, le-au permis sa se miste mai usor decat trebuie.

Ma asteptam ca jucatorii nostri de atac sa inscrie la numarul de ocazii. Altul era jocul dupa numarul mare de ocazii pe care le-am avut. Pana la urma s-a facut dreptate si am egalat.

Fotbalul te duce de la agonie la extaz, in Feroe avem nevoie de o victorie care sa ne linisteasca si sa ne califice.

Ma asteptam ca publicul sa vina in numar mare, am sperat ca jucatorii sa-i rasplateasca printr-un joc bun. Pana la urma noi suntem cei care trebuie sa ne cerem scuze in fata publicului, noi am ajuns sa depindem de ultimul joc. Publicul a fost la inaltime, le multumesc mult", a declarat Anghel Iordanescu la TVR.

Clasamentul grupei
1. Irlanda 20p
2. Romania 17p
3. Ungaria 16p
4. Finlanda 11p
5. Feroe 6p
6. Grecia 3p

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!