Propunere incredibila facuta de SUA: campionatul nationalelor necalificate la Mondial! Romania n-are loc nici la acest turneu!

Propunere incredibila facuta de SUA: campionatul nationalelor necalificate la Mondial! Romania n-are loc nici la acest turneu!

SUA va rata pentru prima data un Campionat Mondial din 1986 incoace.

Federatia de fotbal in SUA si compania de marketing care se ocupa de "soccer-ul" american, Soccer United Marketing, studiaza posibilitatea de a organiza o "Cupa Mondiala" la care sa participe cele mai puternice echipe care nu au obtinut calificarea la turneul final din Rusia, din 2018, informeaza Sports Illustrated. Romania nu este pe lista echipelor care ar putea fi invitate la aceasta competitie.

Printre echipele care ar putea participa la acest turneu se numara, in afara gazdelor, Italia si Olanda de pe continentul european, Chile din America de Sud, Camerun si Ghana din Africa.

Discutiile privind o asemenea competitie sunt in faza preliminara, nefiind luata legatura cu nicio alta federetie nationala si nici stabilit un format. Echipele participante nu ar fi obligate sa alinieze cei mai buni jucatori, precizeaza sursa citata.

Turneul ar urma sa aiba loc inaintea startului Cupei Mondiale din 2018, in perioada de pregatire dinaintea competitiei din Rusia.

Sursa: News.ro

Citeste si:RomaniaSUA
VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban: Declaraţiile lui Voiculescu îmi arată că premierul a luat o decizie corectă
BRAT
Modifică setările cookies