Primul semn ca Mircea Lucescu vine la nationala: "Asta e seara Sahtiorului!" Cum s-a dat de gol Il Luce dupa 7-0 in Liga

Primul semn ca Mircea Lucescu vine la nationala: "Asta e seara Sahtiorului!" Cum s-a dat de gol Il Luce dupa 7-0 in Liga

BATE Borisov 0-7 Sahtior / Mircea Lucescu a facut istorie intr-o singura seara in Liga Campionilor si poate fi omul care sa conduca nationala la Euro 2016

Cosmin Olaroiu nu poate veni, national vrea pe cineva cu nume. Mircea Lucescu vrea in paralele cele 3 meciuri de Champions League si la nationala. Invingator intr-un meci istoric pentru Liga cu 7-0 in deplasare la BATE Borisov, Sahtior devenind prima echipa care a marcat 6 goluri intr-o repriza, Mircea Lucescu a fost evaziv cand a fost intrebat de echipa nationala imediat dupa meci.

Daca pana acum spunea raspicat ca nu se pune problema sa vina la echipa nationala, Il Luce nu a mai dat aceeasi impresie.

"Ce mana de ajutor sa dau eu in cateva zile? Astazi este seara Sahtiorului" a spus Lucescu la Dolce Sport imediat dupa BATE 0-7 Sahtior. Intrebat daca va negocia cu presedintele FRF, Razvan Burleanu, Mircea Lucescu a parut incurcat, fiind luat prin surprinde ca aceasta informatie a devenit publica.

"Ce discutie cu Razvan Burleanu? Cine v-a spus asa ceva? Nu stiam de lucru asta. Hai la revedere, vorbim" a spus grabit Lucescu.

Mircea Lucescu se gandeste serios sa ramana Euro 2016 si pentru Mondialul din 2018. Ar deveni cel mai batran selectioner din istorie la un CM, la 72 de ani, depasind recordul lui Guy This, cel care a condus Belgia la CM 1990 la 68 de ani.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Timișoara intră în carantină pentru 14 zile. Oamenii vor ieși doar cu declarație, mall-urile se închid în weekend
BRAT

Modifică setările cookies