Dan Petrescu FRF Nationala

Reacție din interiorul FRF după ce Dan Petrescu a refuzat naționala

FRF caută un nou selecționer.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 28 Decembrie 2021, 09:03
Data actualizarii: Marti 28 Decembrie 2021, 09:11

Mirel Rădoi a renunțat la postul de antrenor al echipei naționale, iar FRF caută acum o nouă soluție pentru banca tehnică. Răzvan Burleanu s-a lovit, până acum, de trei refuzuri.

Reacție din interiorul FRF după ce Dan Petrescu a refuzat naționala

Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu au spus pas ofertelor din partea echipei naționale, dar refuzul ultimului ”a durut” cel mai rău. Asta pentru că acesta a amânat toate discuțiile naționalei timp de aproape două săptămâni. Andrei Vochin, consilier FRF, a vorbit despre negocierile cu ”Bursucul”.

"La Comisia Tehnică ni s-a transmis că negocierile, nu că s-a ajuns la contract, că au căzut. Că a comunicat patronul Varga sau că a comunicat Petrescu, nu-mi amintesc să fi auzit în Comisia Tehnică. Dar mă gândesc că patronul a comunicat, dacă s-a deschis cu el cercul. S-a închis tot cu el.

Dan Petrescu a avut şi avantajul că i-a amânat pe ziarişti după ultimul meci, n-a mai fost nicio acţiune după să zică ceva. Bănuiesc că ziariştii l-au sunat şi el n-a vrut să vorbească.

Îmi vine greu să cred că un antrenor român, care a câştigat bani, trofee... Dacă ar fi dorit să vină la naţională, ar fi venit. Un antrenor corect şi sincer când se priveşte în oglindă, are un statut şi nu îi e teamă de ce va urma, din punctul meu de vedere acceptă la un moment dat. Ne e greu să ne punem în pielea celuilalt. 

Dacă eu eram jucător cu 95 de meciuri la naţională, să fi câştigat meciuri la naţională, apoi să fiu realizat, în ţară cel puţin... Am avut contracte peste hotare, am acumulat bani suficienţi. Eu m-aş fi dus, e ţara mea, echipa mea, încerc să pun umărul, dar nu suntem toţi la fel", a declarat consilierul FRF pentru Telekom Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!