Pretul REAL al lui Stanciu? Dezvaluiri in premiera: cat a costat de fapt transferul la arabi si ce salariu are decarul nationalei

Pretul REAL al lui Stanciu? Dezvaluiri in premiera: cat a costat de fapt transferul la arabi si ce salariu are decarul nationalei

Nicolae Stanciu a surprins pe toata lumea cu transferul sau la Al Ahli.

Desi initial s-a vorbit despre un transfer de 10 milioane de euro de la Sparta Praga la Al Ahli si un salariu de aproape 3 milioane de euro oferit jucatorului, Ioan Becali sustine ca cifrele sunt de fapt altele.

Becali afirma ca Stanciu i-a costat pe arabi de fapt 4,5 milioane de euro, iar salariul jucatorului roman este de 1,5 milioane de euro.

"Vorbim de Stanciu, ca jucator, ca a plecat pe 10 milioane. A plecat pe 4,5 milioane si nu castiga doua milioane pe an. Da, Stanciu a fost transferat pe 4,5 milioane de la Sparta la arabi. Va dau eu telefonul de la Sparta si va spun ei pe cat a plecat.

Si Stanciu castiga 1,5 milioane pe an. Mai erau timpuri cand mai ziceam si eu d-astea, dar asta o faceam cu un Ilie Dumitrescu: bag-o mai tare sa auda Dan Petrescu, sa-l oftic, ca am mai mult. Ai auzit, ma, ce contract am semnat?. Dar era chestie de 100-150, nu de la 4 milioane la 10", a declarat Becali pentru DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Condiții de muncă reglementate pentru angajații care lucrează de acasă
BRAT

Modifică setările cookies