Presiuni la UEFA pentru ca Romania - Irlanda de Nord sa fie cu public! Ar putea veni doar fanii adversi! Care e STRATEGIA:

Presiuni la UEFA pentru ca Romania - Irlanda de Nord sa fie cu public! Ar putea veni doar fanii adversi! Care e STRATEGIA:

Romania risca sa joace fara suporteri urmatoarea partida de acasa, din preliminariile EURO.

Incidentele de la jocul cu Ungaria, provocate de fanii romani, au facut ca UEFA sa se autosesizeze. Forul european se va pronunta vineri cu privire la sanctiunea pe care o va primi Romania, iar cel mai dur scenariu ar fi sa jucam fara suporteri partida cu Irlanda de Nord, de la Bucuresti.

PRESIUNI

800 de fani nord irlandezi au platit deja sume de 300 de lire pentru a zbura cu avionul pana in Romania, plus costul biletului la meci si al cazarii. Asa ca UEFA vrea sa le permita doar lor sa fie la meci, in cazul in care jucam fara suporteri.

Ultima data forul european a cedat presiunilor Federatiei de la Belfast. In 2011, in preliminariile EURO, Irlanda de Nord a primit acceptul sa aiba 200 de fani in Serbia, desi balcanicii jucau fara suporteri din cauza incidentelor pe care le provocasera fanii la o partida anterioara, cu Italia.

Si atunci au fost presiuni din partea britanicilor.

"Inteleg frustrarea fanilor nord irlandezi si o impartasesc. Le-am transmis celor de la UEFA ca sentimentele noastre conteaza si ca nu a reflectat cum trebuie asupra lor.

Asta afecteaza si imaginea noastra, ca federatie, asa ca UEFA trebuie sa-si regandeasca procedurile", a spus presedintele IFA, Jim Shaw, pentru BelfastTelegraph.





VIDEO PROTVPLUS.RO

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies