Presiune totala pentru Euro! Cei 20 de jucatori OUT de pe lista cu Spania si Lituania care se bat sa prinda lotul Romaniei din Franta

Euro 2016 nationala romaniei Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Martie 2016, 14:02
Data actualizarii: Luni 28 Martie 2016, 14:04

Pentru Iordanescu, lotul pentru Euro nu e inca stabilit. Desi se declara multumit de ceea ce a vazut cu Spania si Lituania, selectionerul anunta ca lista este in continuare deschisa.

Cel putin 20 de jucatori din Liga I si din campionatele straine inca asteapta o sansa de a juca la nationala.

Pentru o sansa de a prinde lotul de Euro urmatoarele luni vor fi decisive. Cine e in forma va avea sansa de a fi convocat.

Daca in poarta un singur jucator pare favorit sa spere la un loc la Euro, Nita, cu celelalte trei posturi acoperite de Tatarusanu, Pantilimon si Silviu Lung Jr, in aparare sunt mai multi jucatori care viseaza sa prinda lotul: Tamas, Papp, Rat, inca accidentat, si Gardos, si el cu probleme medicale, se lupta pentru un bilet in Franta.

La inchidere, acolo unde Hoban si Pintilii par sa formeze cuplul titular de la Euro, Bourceanu, Anton, Gabi Muresan si Prepelita inca mai spera la o convocare.

Postul de atacant pare cel mai bine acoperit in acest moment, dar chiar si asa Marica, Alibec si Daniel Niculae incearca sa prinda lotul.

In spatele lor se mai afla nume precum Bicfalvi, Maxim, Radut, Rotariu, Chipciu si Banel pentru a fi convocati. Mai in gluma sau mai in serios, si Adi Mutu spera la o convocare. Macar in declaratii, daca nu in joc.

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!