Premiera in istoria nationalei! Romania va pleca la Euro cu drapelul de lupta al lui Avram Iancu :)

Premiera in istoria nationalei! Romania va pleca la Euro cu drapelul de lupta al lui Avram Iancu :)

Burleanu face apel la drapel pentru Euro.

Iordanescu inca are multe semne de intrebare in privinta lotului pentru Euro, in timp ce Federatia incearca sa rezolve toate celelalte aspecte inainte de campionatul european.

Potrivit omului de afaceri Adrian Thiess, dupa o discutie purtata cu Razvan Burleanu, a fost de acord sa lase nationala sa plece la Euro cu drapelul de lupta al lui Avram Iancu, obtinut la o licitatie contra sumei de 105.000 euro.

"Am avut o discutie cu Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, care s-a aratat incantat de ideea de a avea echipa nationala steagul de lupta in pelerinajul din Franta de la Campionatul European"

"Este important nu sa-l pui intr-un singur loc, ci sa existe posibilitatea sa-l vada mai multi. Drapelul lui Avram Iancu va fi expus si in muzee, in functie de interesul acestor institutii. Este important nu sa-l pui intr-un singur loc, ci sa existe posibilitatea sa-l vada mai multi", a declarat Adrian Thiess pentru Mediafax.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor în care românii vaccinați pot călători fără nicio restricție. România nu primește turiști din Anglia sau SUA
BRAT
Modifică setările cookies