Premiera in istoria nationalei! Romania va pleca la Euro cu drapelul de lupta al lui Avram Iancu :)

Premiera in istoria nationalei! Romania va pleca la Euro cu drapelul de lupta al lui Avram Iancu :)

Autor: Sport.ro
Joi 18 Februarie 2016, 10:41

Burleanu face apel la drapel pentru Euro.

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Iordanescu inca are multe semne de intrebare in privinta lotului pentru Euro, in timp ce Federatia incearca sa rezolve toate celelalte aspecte inainte de campionatul european.

Potrivit omului de afaceri Adrian Thiess, dupa o discutie purtata cu Razvan Burleanu, a fost de acord sa lase nationala sa plece la Euro cu drapelul de lupta al lui Avram Iancu, obtinut la o licitatie contra sumei de 105.000 euro.

"Am avut o discutie cu Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, care s-a aratat incantat de ideea de a avea echipa nationala steagul de lupta in pelerinajul din Franta de la Campionatul European"

"Este important nu sa-l pui intr-un singur loc, ci sa existe posibilitatea sa-l vada mai multi. Drapelul lui Avram Iancu va fi expus si in muzee, in functie de interesul acestor institutii. Este important nu sa-l pui intr-un singur loc, ci sa existe posibilitatea sa-l vada mai multi", a declarat Adrian Thiess pentru Mediafax.FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mii de soldaţi, mobilizaţi împotriva "vestelor galbene". În ce condiţii au voie să tragă
BRAT