Planul prin care fotbalul de nationala isi da RESTART! Avem doi noi SELECTIONERI, Burleanu le-a fixat obiectivele:

Planul prin care fotbalul de nationala isi da RESTART! Avem doi noi SELECTIONERI, Burleanu le-a fixat obiectivele:

Bogdan Vintila si Mihai Teja sunt noii selectioneri de la U17, respectiv U21.

Cei doi au fost prezentati intr-o conferinta de presa sustinuta la FRF.

"FOR THE FUTURE"

"Comisia Tehnica a analizat si a luat cea mai buna decizie - alegerea lui Bogdan Vintila pentru selectionata U17, il stiti bine ca jucator, cat si ca antrenor secund la Galatasaray si Viitorul, plus din postura de principal la aceasta din urma. E varianta cea mai buna pentru postul de antrenor la U17.

La U21, dupa ce Viorel Moldovan a devenit secund al primei reprezentative, domnul Teja a acceptat nominalizarea venita din partea Comisiei Tehnice si a lui Anghel Iordanescu. A debutat deja cu dreptul, intr-un amical cu Serbia, 1-0; nu i-am spus inca, dar vreau sa se gandeasca inca din primele zile sa aducem jucatori mai buni, mai talentati.

Vrem o selectionata a jucatorilor din Liga I si a celor din Liga II, o selectie diferentiata, in care luam in calcul si jucatori din Liga III. E o premiera pentru loturile nationale. A trecut pe la cele mai importante echipe din Romania: Vaslui, Dinamo, Steaua, Astra si Petrolul, dar si in afara tarii - Standard Liege.

Proiectul 'For The Future' e proiectul in care ne punem speranta ca performanta constanta va deveni litera de lege pentru primele reprezentative. Fie ca vorbim despre prima echipa, fie despre cele de juniori, sunt teme de interes national", a spus presedintele Federatiei, Razvan Burleanu.

Mihai Teja, selectioner U21:

"Ma bucur ca am ajuns in stafful acesta, ii multumesc si domnului Iordanescu pentru incredere. Ma bucur ca fac parte din familia nationalei.

Aici nu ai timp mult, trebuie sa faci performanta imediat, este imaginea tarii in joc, e important sa ajungem la Campionatul European de Tineret, cel mai important moment din cariera mea. Vreau sa fiu primul antrenor care califica nationala U21 la un campionat european"

Bogdan Vintila, selectioner U17:

"Ii multumesc lui Florin Raducioiu pentru ca ma ajuta sa-i cunosc mai bine pe acesti jucatori. Ne apucam de munca si vorbim mai putin, e cel mai bine asa. Derulez mai multe selectii la nivel national, urmarim jucatori romani, am fost deja la Salonta, Timisoara, urmeaza Cluj, Slatina.

Vreau sa acopar o arie cat mai mare de selectie, portile sunt deschise oricui e bine pregatit, e serios si vine la nationala sa castige. E munca multa si avem un timp scurt: am o deviza - munceste din greu in tacere, lasa succesul sa faca zgomot".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 1 martie. Peste 800.000 de persoane s-au infectat cu Covid-19
BRAT

Modifică setările cookies