GEST GENIAL AL LUI PITURCA, nimeni nu se astepta sa faca asta la conferinta: "Va multumesc! La revedere!" Reactia lui Burleanu
Live Blog

JE M'APPELLE PLECARE!

GEST GENIAL AL LUI PITURCA, nimeni nu se astepta sa faca asta la conferinta: "Va multumesc! La revedere!" Reactia lui Burleanu

Autor: Sport.ro
Vineri 17 Octombrie 2014, 17:00

PITURCA SI BURLEANU VORBESC ACUM IN DIRECT LA SPORT.RO!

17:29 17 Oct

Burleanu: "Am dat anumite detalii despre viitorul selectioner. Mai multe nu spun. Cu siguranta nu va pleca si va raspunde intrebarilor pe care le aveti"

17:24 17 Oct

Declaratiile complete ale lui Piturca si Burleanu inainte ca selectionerul sa plece din conferinta de presa:

17:19 17 Oct

BURLEANU: "PITURCA A PROPUS PE CINEVA IN LOCUL LUI"

Burleanu: "Nu mai credeti tot ce va spune domnul Sandu. Singurele exigente pe care le avem in momentul de fata sunt legate de calificarea la Euro. Am discutat pe alocuri si despre viitorul selectioner. A facut si o nominalizare, intrebati-l pe dumnealui despre cine e vorba. Nu cred ca viitorul antrenor al echipei nationale are nevoie sa depuna CV"

17:14 17 Oct

Burleanu: "Comitetul de urgenta a fost mandatat sa discute cu Piturca rezilierea contractului inaintea meciului cu Ungaria."

17:13 17 Oct

Burleanu: "Vom face in urmatoarele zile anuntul in legatura cu numele noului selectioner. Va fi roman. Vrem un antrenor cu rezultate deosebite in fotbalul romanesc si international! E sub contract acum, asta pot sa va spun"

17:12 17 Oct

Piturca le-a mai multumit o data tuturor colaboratorilor, jucatorilor, apoi s-a ridicat si a plecat: "Va multumesc, la revedere!"

Presedintele Burleanu a inghetat si n-a putut decat sa zambeasca pentru cateva secunde: "E alegerea domnului Piturca, nu a vrut sa raspunda la intrebari"

17:09 17 Oct

Piturca: "Dupa numai 3 jocuri, avem sanse mari de a ne califica la turneul final. Pentru mine, e un regret. Sa nu credeti ca nu regret. In viata, la momentul potrivit, trebuie sa iei deciziile care se impun. Eu am luat decizia cea mai buna in ceea ce ma priveste!"

17:08 17 Oct

Piturca: "Le multumesc suporterilor echipei nationale, care au sustinut neconditionat echipa nationala. Le multumesc fanilor mei, au fost mereu aproape de mine. Multumesc si firmei de impresariat a fratilor Becali, care a participat de asemenea la acest transfer"

17:06 17 Oct

Piturca: "Totul a fost perfect intre mine si FRF, chiar daca au fost mici discutii. Multumesc tuturor pentru sustinere"

17:06 17 Oct

Burleanu despre scandalul neconvocarii jucatorilor de la Academia Hagi la echipa nationala: "Mereu vor veni cei mai buni jucatori la lot, nu exista discutie despre interdictii sau ceva de acest gen. Lucram in interesul nationalei, toata lumea face asta"

17:04 17 Oct

Burleanu: "Domnul Sandu sa ne lase cu laturile lui. Federatia isi face treaba si o face foarte bine. El a luat prime de necalificare"

17:03 17 Oct

Burleanu si Piturca fac acum declaratii la Casa Fotbalului!

Citeste si:
Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies