cristi chivu Nationala

Piturca renunta DEFINITIV la Chivu dupa declaratia asta: "Sunt suparat pe el, trebuia sa joace pana la final!" Ar avea Romania nevoie de Chivu in preliminarii?

Victor Piturca anunta ca si-a luat gandul de la Chivu. S-a suparat pe fostul capitan al nationalei dupa declaratiile pe care le-a dat in ultimul timp.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 18 Noiembrie 2012, 16:43
Data actualizarii: Duminica 18 Noiembrie 2012, 17:46

Chivu nu mai vrea sa joace pentru Romania. S-a saturat de critici si foloseste timpul pe care l-ar fi pierdut in avioane pentru a fi alaturi de familia sa. Piturca e dezamagit de atitudinea fundasului de la Inter. Ar fi vrut sa mearga la Milano pentru a-l convinge sa joace din nou in galben, dar a renuntat la idee dupa ce a auzit declaratiile date de Chivu. S-ar putea totusi razgandi pana la finalul anului. Nici Radoi nu mai e o solutie pentru Romania.

"N-ai cum sa refuzi echipa nationala! Voiam sa ma duc dupa el, dar daca nu mai vrea sa joace la echipa nationala nu am ce sa fac. Am spus ca pana la Sarbatori probabil o sa am o discutie cu el, dar in acelasi timp mi-a atras atentia discursul lui. Imi voi face datoria sa vorbesc inca o data cu el, asa cred. A renuntat prea usor la echipa nationala, n-avea voie sa faca asa ceva, n-avea voie.

Am mai spus-o: era dator sa joace pana la sfarsit, pana cand isi incheia activitatea sportiva, fotbalistica, el trebuia sa joace la echipa nationala.. Radoi? E capitol inchis. Nu se mai intoarce la nationala!", a spus Piturca.

Selectionerul s-a intors pe teren intr-un meci jucat de oficialii FRF impotriva nationalei bancherilor. Piti n-a avut numarul 9 pe spate, ca un atacant de clasa. A jucat chiar in tricoul lui Chivu de la nationala :)

Modifică setările cookies