Victor Piturca mihai pintilii Nationala

Piturca ii anunta viitorul lui Pintilii la nationala dupa ce a cerut sa nu joace cu Algeria

Capitanul Stelei, Mihai Pintilii, a plecat alaturi de Reghecampf la Al Hilal.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Iunie 2014, 17:23
Data actualizarii: Sambata 14 Iunie 2014, 17:23

Va continua la echipa nationala, anunta Piturca. Chiar daca nu joaca intr-un campionat care sa fie pe placul selectionerului, Pintilii va primi convocari si la Al Hilal. Mijlocasul i-a spus lui Piturca sa nu-l bage in amicalul cu Algeria si n-a prins nici macar un minut in meciul jucat la Geneva.

"A fost un moment delicat cu Pintilii, dar el e un baiat cu un caracter solid. Am apreciat ca a venit la mine, ca a fost corect, m-am gandit foarte bine la ceea ce mi-a spus. A fost curat, mi-a spus cum stau lucrurile si l-am inteles. L-am inteles, ma voi baza in continuare pe serviciile lui, chiar daca a plecat intr-un campionat mai putin bine cotat.

In general, nu am chemat jucatori din acele campionate, poate l-as fi chemat pe Radoi daca nu s-ar fi retras, e un jucator foarte valoros. Pintilii va veni in continuare la echipa nationala. Presedintele federatiei s-a suparat, ce putem sa spunem acum, dupa ce s-au intamplat toate astea?

Vom face tot ce e mai bine pentru echipa nationala. Si Pintilii era afectat ca nationala a pierdut, spunea ca era posibil un alt rezultat cu el in teren!", a spus Piturca la Sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!