"Piturca ajunge vineri in Arabia Saudita!" Scenariul anuntat de arabi in aceasta noapte. Ce se intampla dupa meciul cu Finlanda

"Piturca ajunge vineri in Arabia Saudita!" Scenariul anuntat de arabi in aceasta noapte. Ce se intampla dupa meciul cu Finlanda

Finlanda - Romania, azi la 21:45, live text pe www.sport.ro.

Pentru Victor Piturca, meciul Romaniei cu Finlanda din preliminariile Campionatului European din 2016 poate fi ultimul la nationala. Arabii anunta ca selectionerul Romaniei ar fi ajuns la un acord cu Al Ittihad, urmand ca dupa meciul din aceasta seara totul sa se oficializeze.

Aceleasi surse sutin ca reprezentantii lui Al Ittihad vor veni miercuri in Romania pentru a obtine semnatura oficiala a contractului din partea lui Victor Piturca, acesta urmand ca vineri sa fie deja in Arabia Saudita, in ziua in care clubul va avea un meci de disputat. Piturca nu o va antrena pe Al Ittihad din aceasta saptamana, ci incepand cu saptamana viitoare.

"Reprezentantii lui Al Ittihad vor veni miercuri in Romania sa semneze un contract oficial. Pana viner, Piturca va fi deja in Arabia Saudita, dar va antrena echipa abia de saptamana viitoare", sustin surse din Arabia Saudita.

Nu este pentru prima oara cand reprezentantii lui Al Ittihad vin in Romania pentru a parafa intelegerea cu Victor Piturca. Ultima oara cand asta s-a intamplat, selectionerul a ramas "legat" de nationala din cauza clauzei de reziliere.

Dupa egalul Romaniei cu Ungaria, viitorul lui Piturca la carma primei reprezentative a devenit destul de incert. Nume precum Boloni, Olaroiu si chiar si Dan Petrescu au fost speculate ca posibili inlocuitori ai selectionerului.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies