Piturca a vrut sa isi dea DEMISIA de la nationala!? Motivul ULUITOR pentru care NU a reusit: "Si-a jurat ca le va face viata amara"

Autor: Sport.ro
Marti 14 Ianuarie 2014, 10:05

	Piturca a vrut sa isi dea DEMISIA de la nationala!? Motivul ULUITOR pentru care NU a reusit: "Si-a jurat ca le va face viata amara"

► Incendiu la Manchester: Panti, stinge focul! City - Blackburn, miercuri 22:10, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

2013 a fost un an greu pentru echipa nationala, dupa ratarea calificarii la Mondialul din Brazilia. Mircea Sandu este in razboi deschis cu selectionerul Victor Piturca, iar totul a inceput dupa barajul cu Grecia, scor 3-1, de la Atena.

Sandu a fost nemultumit de echipa pe care Piturca a trimis-o in teren. Libertatea scrie ca dupa meciul de la Bucuresti, Piti l-a sunat pe Sandu pentru a gasi o varianta pentru a rupe contractul, fiind decis sa renunte la echipa. Sandu plecase din tara si avea telefonul inchis.

“Piturca l-a sunat pe Sandu pentru a gasi o solutie de a rupe contractul, stiind ca nu poate convietui cu Popescu. Dar nu l-a gasit pe Sandu si s-a infuriat. Si-a jurat ca le va face viata amara celor de la federatie”, spun surse apropiate lui Piturca si de FRF pentru Libertatea.

Piturca are un contract care expira in 2016, iar daca va fi demis, FRF trebuie sa ii plateasca 1.3 milioane de euro. Problema este insa alta, cei de la Federatie nu vor sa dea mai mult de 600.000 de euro.

Vlad Voiculescu pregătește o listă a „medicamentelor esențiale” printr-un ordin de ministru
BRAT

Modifică setările cookies