Victor Piturca cristi chivu Echipa Nationala Raul Rusescu Nationala

Piturca a RABUFNIT cand a fost intrebat de Rusescu: "Unde scrie ca trebuie sa-l chem!?" SURPRIZA! Ce jucator e IMPLORAT sa revina:

Desteapta-te romane pe un stadion de 5 stele - vino sa traiesti experienta pe National Arena, aici bilete la Romania - Belgia!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Noiembrie 2012, 13:21
Data actualizarii: Luni 12 Noiembrie 2012, 13:24

"Rusescu nu trebuie sa fie convocat neaparat pentru ca este golgheterul competitiei. De Oblemenco ati auzit? L-ati vazut jucand? Si el era golgheterul Romaniei, dar n-are nicio convocare la echipa nationala. De Danciulescu ati auzit? Nu este neaparat nevoie ca un jucator sa inscrie constant in campionat si asta sa-l aduca automat la nationala. E nevoie si de altceva", a rabufnit Piturca.

Piturca e gata sa faca orice in schimb pentru revenirea lui Chivu la nationala si pentru asta va merge direct la Milano ca sa stea de vorba cu el. "Am in plan ca pana la finalul anului sa merg la Milano sa vorbesc cu Chivu si sa incerc sa-l conving sa revina la nationala. Numai ca dialogurile lui cu presa m-au dezamagit. In vara, eram la un anumit nivel, dar apoi totul s-a stricat. Chivu este oricum alaturi de nationala", a dezvaluit selectionerul

Modifică setările cookies