Victor Piturca Belgia Echipa Nationala Nationala

Toata lumea pe National Arena! Piturca: "Am avut un an bun!" De ce nu au fost chemati Mutu, Rat si Tamas:

Un gol pe National Arena e incredibil - vino sa traiesti senzatia la Romania - Belgia!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Noiembrie 2012, 12:52
Data actualizarii: Luni 12 Noiembrie 2012, 12:55

"Belgia este o echipa foarte buna, care in urmatoarea perioada va avea un cuvant greu de spus in fotbalul mondial. Intalnim o echipa puternica si va fi o experienta buna pentru noi. Este ultimul joc din acest an si vrem un rezultat pe masura ca sa putem incheia acest an asa cum ne dorim.

Nu am reusit un rezultat bun cu Olanda, alta era situatia astazi, eram mai destinsi. Dar si asa, nationala a avut un an bun, care ne da sperante. S-a format un nou grup, iar sperante exista datorita jocului", a spus Piturca intr-o conferinta. 


Selectionerul a vorbit si despre situatia jucatorilor neconvocati la acest meci. "Vreau sa vad si anumiti jucatori pe un post sau altul, jucatori care au evoluat mai putin si dupa joc sa tragem concluzile care se impun. Cand Mutu isi va reveni suta la suta din punct de vedere fizic va fi rechemat la nationala. Rat si Tamas? Nu mi-a placut atitudinea lor din meciul cu Olanda. Este un avertisment si pentru ei, si pentru altii. Cand le transmit ceva, sa faca asa cum le spun eu", a adaugat el.

Modifică setările cookies