Nationala

Fanii i-au facut petitie lui Victor Piturca: "Il vrem pe Rusescu la nationala!" Voteaza si tu in sondaj si spune ce-ar trebui sa faca Piti:

Intra aici si lasa un mesaj pentru selectionerul Piturca! Scrie de ce si daca ar trebui sa il ia pe Rusescu la nationala si cele mai interesante mesaje vor fi publicate pe www.sport.ro si vor ajunge la Piti!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Noiembrie 2012, 09:06
Data actualizarii: Luni 12 Noiembrie 2012, 10:23

Raul Rusescu trece prin cea mai buna perioada din viata, dar Piti nu e "impressed". Atacantul de 24 de ani a reusit dubla aseara, acasa la Hagi, 4-0 cu Viitorul, dar Piturca a anuntat imediat dupa fluierul final ca nu il vrea pe Rusescu pentru amicalul cu Belgia de miercuri. 

Fanii i-au facut astazi o petitie lui Victor Piturca, in care il roaga sa il ia pe Rusescu la nationala, AICI!

3 duble are Rusescu in Liga I, 13 goluri si e golgeterul de pana acum. Pe locul 2, Marius Niculae are 9 reusite. Nici el nu e convocat pentru amicalul de miercuri. Atacantii pe care se bazeaza Piturca pentru amicalul cu Belgia, dar si Mondialul din Brazilia, sunt:  Ciprian Marica, Bogdan Stancu, Gicu Grozav si Marius Alexe.

Oltenia cunoaste cel mai bine sentimentul. E a doua lovitura grea primita de ei de genul asta. Nici Oblemenco n-a ajuns la nationala niciodata, desi a fost de 4 ori golgeter al Romaniei. 

Modifică setările cookies