Piturca a dezvaluit unde s-a produs RUPTURA intre el si Sanmartean! De ce nu il cheama pe DIAMANTUL Stelei la nationala! Are dreptate?

Autor: Sport.ro
Joi 13 Martie 2014, 11:25

	Piturca a dezvaluit unde s-a produs RUPTURA intre el si Sanmartean! De ce nu il cheama pe DIAMANTUL Stelei la nationala! Are dreptate?

► Sport.ro prezinta: VLAD, Killerul de Vulturi!Tottenham - Benfica, azi 22:00, in direct la Sport.ro si Voyo.ro

Antrenorul echipei nationale a dezvaluit unde s-a produs ruptura intre el si noul diamant al Stelei, Sanmartean. Acesta l-a dezamagit la meciul cu Belarus, cand s-a plans ca e presiune pe umerii sai si ca nu poate juca, iar apoi a cerut schimbare in minutul 25, desi nu era accidentat.

"Din cauza calitatilor lui si a faptului ca nu avem multi jucatori gen Sanmartean, poate n-avem niciunul care sa-i calce lui pe urme ca si calitati tehnice, dar nationala are un statut, un nivel. Fizic, Sanmartean nu face fata la acest nivel. A avut momente cand l-am si chemat la nationala, cu Belarusul. Am avut o discutie cu el, mi-a spus ca e sub presiune mare ca a venit la nationala. I-am spus "tu lasa presiunea, nu ma intereseaza pe mine sub ce presiune esti. Eu iti dau niste sarcini de joc, incearca sa le respecti si sa reusesti sa faci un joc bun, ca nu e nicio presiune pe umerii tai." Apoi, in minutul 25, a ridicat mana ca vrea sa iasa. Nu e vorba ca nu a mai putut, ca a jucat dupa 3 zile apoi", a dezvaluit Piturca la Sport.ro

Mai mult, selectionerul i-a criticat evolutia lui Sanmartean la Steaua, chiar daca fostul jucator al Vasluiului a marcat deja de 2 ori pentru Steaua, in acest inceput de an. Piturca este nemultumit de pozitia pe care joaca Sanmartean in teren: "Si evolutia lui conteaza foarte mult. Acum joaca la o echipa mare. Din pacate, multora le-a placut, mie nu... nu m-a surprins, din contra, imi doream mai mult de la el, sa joace in treimea adversa, in 30 de metri ai adversarilor, nu intre fundasii centrali, ca eu n-am nevoie de Sanmartean mijlocas central, sa-mi dea 2-3 pase.", a spus Piturca.

Chiar si asa, Piti recunoaste ca il va chema pe jucatorul Stelei la lot, daca va considera ca are nevoie de el: "Poate cine stie, poate va juca de o asemenea maniera incat il voi chema la nationala. Nu exista idei preconcepute pentru mine, in cine am eu incredere il chem imediat la nationala.", a incheiat Piti.
 

Are dreptate Piturca in privinta lui Sanmartean? (1915 voturi)
 
Da, Piti stie mai bine!
39.95%
765 voturi
 
Nu, trebuie chemat neaparat la nationala!
60.05%
1150 voturi
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Ar trebui să avem trenuri care merg cu 160 km/h, dar, în realitate, CFR nu poate înlocui o şină ruptă acum 4 ani
BRAT
Modifică setările cookies