Nationala

Piti NU s-a temut de fanii Algeriei! "Stiam ca vor face asta! I-am inteles!" Gestul special pe care l-a facut pentru Pintilii:

Romania a pierdut al doilea amical din Elvetia, scor 1-2 cu Algeria.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Iunie 2014, 00:00
Data actualizarii: Joi 05 Iunie 2014, 00:11

Fanii Algeriei i-au speriat putin pe jucatorii romani: mai intai au aruncat cu sticle in teren in min.43, iar meciul a fost oprit. Dupa care, la final, in min. 92, ei au invadat terenul pentru a se bucura alaturi de jucatori de victoria in fata Romaniei.

MESAJ PENTRU PINTILII

"A fost un test bun pentru noi: si primul si al doilea meci. E pacat ca am terminat cu o infrangere. Pot sa spun, in multe momente, ca am dominat. Am ratat ocazii mari, asta ne-a costat victoria. E motivul pentru care am pierdut jocul. Tot timpul analizezi si vezi ce se intampla la aceste jocuri: e important ca am avut ocazii in fata unei echipe care a facut un meci de asteptare, au dus jocul in jumatatea lor.

Am primit primul gol pe o faza care nu spunea absolut nimic. Am jucat lejer, le-am permis algerienilor sa aiba niste ocazii care ne-au costat. Nu ne-a fost teama la final, arbitrul ne-a spus sa intram repede la cabine, ca va da doar 2 minute din cele 4 aratate. Stiam ca vor intra fanii lor pe teren, au o echipa iubita si stiam ca vor face acest gest.

Pana la urma asta e situatia, e doar un meci amical.

Cu Pintilii am vorbit inainte de meci, mi-a spus ca nu poate participa, ca va semna cu Al-Hilal, asa ca l-am lasat. Mi-a spus ca de cateva zile se gandeste doar la asta si cand va intra in teren nu ii va sta capul la joc, asa ca am decis sa-l inteleg ca are nevoie de acest transfer si sa nu joace cu Algeria", a spus Piturca dupa infrangerea Romaniei.

Modifică setările cookies