"Pfai, asta e o intrebare dificila!" Cea mai GREA misiune pe care nationala Romaniei o are pana la startul Campionatului European

"Lucescu nu este interesat de nationala", spune Lacatus despre viitorul de pe banca Romaniei.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Octombrie 2015, 13:21
Data actualizarii: Miercuri 14 Octombrie 2015, 13:22

Fosta legenda a Stelei vorbeste despre ceea ce o asteapta pe Romania la Euro 2016 si atrage atentia asupra unei probleme importante: nu prea sunt jucatori tineri la care sa apelam.

"Pfai, asta e o intrebare dificila! Cred ca in afara jucatorilor de la Hagi sunt putini. Sa mai crestem un pic media de varsta. Puscas ar putea fi o varianta, dar cred ca cel mai important pentru nationala ar fi ca Marica sa inceapa sa joace si sa fie sanatos."

Lacatus crede ca Romania trebuie sa gaseasca solutii pentru atac:

"Tinand cont de ceea ce se intampla in fotbalul romanesc, aceasta calificare este un rezultat foarte bun. Vedeti ca nu prea mai avem echipe in Cupe Europene, jucatori la echipe de top nu prea avem. Rezultatul asta este foarte bun. Dar aceasta bucurie trebuie sa fie moderata, nu trebuie sa facem tumbe prin casa. Bucuria cea mare probabil ca e ca intra banii in conturile federatiei"

"E greu din pacate sa remarci un atacant in aceste preliminarii. Peste tot mai vezi un jucator care sa dea 6-7-8 goluri"

"Eu l-am ascultat printre picaturi pe Mircea Lucescu si cred ca nu il intereseaza nationala. E normal ca Iordanescu sa continue, daca a obtinut aceasta calificare. Sa nu uitam ca acele 7 puncte in trei meciuri in startul preliminariilor, de la Piturca, au contat mult", a spus Lacatus la Sport.ro
 

Modifică setările cookies