ParmaLive a reacționat după ce Man și Mihăilă au făcut doar egal cu Liechtenstein

Dennis Man Liechtenstein Romania valentin mihaila Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Iunie 2024, 08:53
Data actualizarii: Sambata 08 Iunie 2024, 08:59

România s-a împiedicat de reprezentativa din Liechtenstein, scor 0-0, înainte de a merge la Campionatul European din Germania.

Tricolorii lui Edi Iordănescu au atacat în valuri și nu i-au permis naționalei din Liechtenstein să se apropie de poarta lui Horațiu Moldovan, însă cu toate acestea nu a reușit să marcheze.

Nu mai puțin de 35 de ocazii de gol au avut tricolorii, dintre care 12 șuturi pe poartă, 12 pe lângă poartă și 11 șuturi blocate.

Italienii de la ParmaLive, publicație de casă a clubului Parma unde activează românii Dennis Man și Valentin Mihăilă, au scris despre pasul greșit făcut de naționala României înainte de Euro.

"Ultimul amical al României înainte de Euro s-a disputat la București. Naționala lui Edi Iordănescu nu a reușit decât un rezultat de egalitate, scor 0-0. În ciuda atacurilor susținute, România nu a reușit să găsească o modalitate de a înscrie. Man și Mihăilă au intrat pe final, în minutul 65. Acum românii sunt cu gândul la Campionatul European, unde naționala României va încerca să treacă de faza grupelor", au scris italienii.

România va debuta la Euro 2024 pe 17 iunie, împotriva naționalei 

România va debuta la EURO 2024 pe 17 iunie, împotriva Ucrainei, la Munchen, iar apoi va mai înfrunta în Grupa E selecţionatele Belgiei, pe 22 iunie la Koln, şi Slovaciei, pe 26 iunie la Frankfurt.

  • 17 iunie, ora 16:00: România - Ucraina (Munchen);
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln);
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt).

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!