Giovanni Becali le-a provocat neliniște italienilor: ”Este o incertitudine în legătură cu Man și Mihăilă!”

giovanni becali Dennis Man Parma valentin mihaila Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Mai 2024, 16:54
Data actualizarii: Marti 28 Mai 2024, 16:54

Italienii au vorbit din nou despre situațiile celor doi jucători români de la Parma, Dennis Man și Valentin Mihăilă.

Cei doi internaționali români au fost unii dintre cei mai importanți jucători ai ”cruciaților” și și-au pus decisiv amprenta în promovarea echipei în Serie A.

Italienii, neliniștiți în privina viitorului lui Dennis Man și al lui Valentin Mihăilă la Parma

Contractele celor doi vor expira în 2025, iar Parma le-a oferit posibilitatea de a-și prelungi înțelegerile, însă negocierile s-au blocat după ce Giovanni Becali a cerut măriri salariale. Pentru Dennis Man, agentul a cerut un salariu de două milioane de euro, o sumă mult prea mare în opinia italienilor. Din acest motiv, italienii se tem că Parma i-ar putea pierde pe cei doi fotbaliști români.

Parma este neliniștită în privința prelungirii contractelor lui Dennis Man și Valentin Mihăilă. Contractele celor doi jucători considerați esențiali pentru următorul sezon din Serie A vor expira în 2025 și există o aură de incertitudine în privința celor doi aruncată în primul rând de agentul fotbaliștilor Giovanni Becali, care a fost întotdeauna foarte apropiat de cele două talente ale ’cruciaților’”, au scris italienii de la Parma Today.

Italienii au remarcat că declarațiile făcute  recent de Giovanni Becali se bat cap în cap cu cele făcute de directorul sportiv al Parmei, Roel Vaeyens, care a declarat că este doar ”o chestiune de timp” până când Man și Mihăilă vor semna.

Este adevărat că discutăm cu agentul lor. Știm deja că își doresc să rămână alături de noi, este o chestiune de timp. Trebuie să ne mai întâlnim o dată”, a spus Vaeyens recent în presa din Italia.

La polul opus s-au aflat cuvintele lui Giovanni Becali. Renumitul agent a recunoscut că Dennis Man și Valentin Mihăilă își doresc să continue alături la Parma, însă a spus că deocamdată nu s-a ajuns la un acord pentru prelungirea contractelor: ”Nu ajungem la un numitor comun. Jucătorii vor să rămână la Parma, dar nu în condițiile pe care ni le oferă Parma, ci în condițiile pe care le cer eu”.

Italienii se tem că îi vor pierde pe Dennis Man și pe Valentin Mihăilă, având în vedere cerințele foarte mari ale lui Giovanni Becali, pretenții pe care ”cruciații” nu ar fi dispuși să le îndeplinească: ”Vaeyens a fost destul de calm în declarații, comparativ cu cele venite din România.

Va fi o vară intensă și lungă pentru Parma, care este neliniștită în privința prelungirii contractelor lui Man și Mihăilă. Va fi nevoie de o negociere lungă pentru că diferența dintre ofertă și pretenții este destul de mare”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!