Tricoul SFANT al Romaniei ajunge la Vatican! Papa Francisc primeste tricoul lui Hagi, semnat de Rege: "Mi-a tremurat mana cand am semnat!"

Tricoul SFANT al Romaniei ajunge la Vatican! Papa Francisc primeste tricoul lui Hagi, semnat de Rege: "Mi-a tremurat mana cand am semnat!"

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania

UPDATE: Gica Hagi a comentat intentia premierului Victor Ponta, la finalul meciului dintre Viitorul Constanta si Cfr Cluj, 1-1.

"Sunt foarte onorat de acest lucru. Mi-a tremurat mana cand am semnat", a spus Hagi.


Premierul Victor Ponta, aflat la Roma, ii va darui Suveranului Pontif, Papa Francisc, un tricou care i-a apartinut lui Gica Hagi, semnat de acesta, precum si o icoana trimisa cadou de Patriarhul Romaniei, Preafericitul Daniel, scrie Mediafax.

Ponta, aflat in vizita in Italia, va fi primit, sambata, de Papa Francisc.

"Sunt foarte onorat de faptul ca voi fi primit de catre Sanctitatea Sa, Papa. Am un mesaj de prietenie, de cele mai bune ginduri, pe care i-l transmit, in primul rand in numele Romaniei, in al doilea rand din partea Patriarhului Romaniei, Preafericitul Daniel, cu care am discutat si care, dealtfel, mi-a si dat un cadou pe care, maine, il voi prezenta Sanctitatii Sale", a spus Ponta, vineri seara.

Totodata, Ponta a adaugat ca ii va face un cadou si in numele Romaniei, respectiv un tricou care i-a apartinut fotbalistului roman Gheorghe Hagi, semnat de acesta. Premierul a precizat ca i-a venit aceasta idee dupa ce a vazut ca Suvernaul Pontif a primit tot un tricou din partea presedintelui Braziliei, Dilma Vana Rousseff.

"M-am inspirat din faptul ca a primit un cadou de la presedintele Braziliei, doamna Rousseff, asa incat, alaturi de icoana de la Patriarh, o sa fie un cadou mai personalizat din punctul de vedere al Romaniei", a spus Ponta.

Sursa: MEDIAFAX

Citeste si:Gica Hagi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies